Milan

Beograd

Član od: 12.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Zanati | Krojačka oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam cik-cak makaze, ali stigle su obicne koje nisam trazio ( pogresno poslat proizvod) . Nekoliko puta sam slao poruke da se dog u vezi zamene ali nista od toga, uvek odugovlacenje ili bez odgovora na poruke. U sustini novac nije problem, problem je komunikacija ravna nuli od strane prodavca i nekorektnost.
Nisi prevaren niti si nesto platio vise. U guzvi sam i ne postizem svima da udovoljim i da se javim. Svaka cast za negativnu ocenu. Uzvracam istom. Ziv bio

Bicikli | Delovi i oprema > Ostala oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se da mi javi da li ima na stanju kuke za bicikl jer bi uzeo 2 komada , prošlo 5 dana i dalje nema odgovora. Krajnje nekorektno.
Druze dajes negativnu bez potrebe, nisam te prevario. Ne razumes da mi 100 ljudi pise dnevno I zove. Ne mogu da postignem sve. Nebitno, necu uzvratiti negativnom. Hvala I prijatan dan zelim!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, krajnje neozbiljno. Dogovorimo se da se nadjemo za telefon, odmah krenem i stignem do dogovorenog mesta i on pise SMS da je prodao telefon. Izbegavati u sirokom luku.
Na osnovu cega dajes negativnu? Covek je ponudio 150€ I uzeo Telefon. Nisam te prevario niti si u gubitku. Lepo sam ti rekao da das podatke da ti uplatim novac sto si se potrosio na sta si rekao nema potrebe. Znaci nula si od coveka,na osnovu nicega dajes negativnu. Imam prepisku gde sam hteo da ti uplatim sto si se cimao. Ali nebitno vidi se kakav si. Izbegavajte ovog clana u sirokom luku. Nije prevaren niti je izgubio nista zbog mene. Dno DNA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.