Milan

Šabac

Član od: 14.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao pokvarenu testeru, u nadi da cu poslati maske pre nego sto probam. Na testeri je stavljena izgorela svecica, da ne bi ukapirao da ne radi. Takodje i pumpica za gorivo busna. Stavio sam i novu pumpicu i novu svecicu, testera baca struju a ne pali. Probao na kraju i by pas, ali testera ne daje znakove zivota. Preko svega toga je i bezobrazan, umesto da se izvine, pravi me blesavim. Oprezno sa njim.
LAZES I BLOKIRAO SI ME DA TE NE OCENIM..poslao sam ti i snimak i slike testere i rekao sta nije uredu ti si rekao nije problem salji ..poslao sam ti pre 10 dana a.ti lazes kao poslala snajka maske pa nije pa pokvaren auto pa opet lazes i tako 10 dana sve poruke imam...Covek po imenu Milorad Mirkovic iz Loznice koji je meni prodao testeru zna da je ispravna..ja sam tebi poslao testeru na rec a ti si LAZOV I MANIPULATOR...

Mama i beba > Kolica

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Salje sta hoce a ne sta ste porucili. Pise vam ceo dan dok ne preuzmete paket, onda se vise maltene ni ne javlja. Na moj prigovor da nista ne odgovara opisu, ne daje nikakvo resenje. Izbegavati kupovinu.
nije istina.zena hoce stvari nove bukvalno za dzabe trazila je da joj prodam torbu sa kolica ja sam joj poslala svoju jer je ona druga pocepana a njoj ne odgovara ja sam prodavala mnogo skuplje stvari i svasta nesto pa se niko nije zalio gospodji je poslat paket u subotu preuzela ga.juce
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.