Milan

Beograd | Čukarica

Član od: 29.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

5 dana pregovora i na kraju 2h tražim nepostojeći kućni broj - ukucajte Valjvska 8 i videćete rezultat na Planplusu! ? te je u romingu, na profilu na whatsapp mu devojka, ne javlja se na pozive, kad dođem, adresa ne postoji. Sve je sumnjivo, ispao sam samo naivan što sam verovao nekome ko već ima negativnu ocenu. Nikako nije za saradnju. Dalje od ovog korisnika ljudi!
CIste izmisljotine,tacno je samo da smo pregovarali 5dana jer,sam bio na putu i reko je da mu odgovara da ceka pritom sam mu jos spustio cenu!Cekao sa kupca u dogovoreno vreme oko 19h 23.02.2016 u svom stanu na adresi Valjevska 8 Banovo brdo za koju doticni tvrdi da nepostoji !Posto nije mogao da nadje adresu nije me pozvao da izadjem pred njega ako ima problema sa snalazenje, sto je ocigledno!Vec se pokupio i otisao i poslao mi poruku citiram: Pricacemo sutra.Ispalio si me ali naje.... si..Ja sam ga zatim pozvao 2puta odbio mi je poziv jednom a jednom se nije javljao poslao sam mu poruku da se vrati da cu izaci pred njega.Nasta mi je doticni opet odgovorio citiram: Poslacu ti burazera sutra..Sta god to znacilo?A sto kaze da drzim neciju sliku na whatsapp to je moja stvar koga cu ja drzati na slici,komunikacija je bila ostvarena iskljucivo porukama(KP,SMS).Pozvao me je samo jednom u 16h 23.02.2016 da se dogovorimo kad ce doci.Covek koji se oslanja na plan plus i nemoze ta pita na ulici za doticnu adresu ili da me pozive da kaze druze nemogu da nadjem ajde izadji naprimer kod Stankom centra i slicno nije vredan saradnje .Nakraju dodao bi da kupac nije ni pogledao predmet trgovine(Laptop) i nismo ostvarili nikakvu saradnju u vidu prodaje, niti sam ga ja slagao za nesto sto pise u oglasu, a kamoli prevario za novac!Clan sa na KP od 2012 godine prodao sam dosta stvari prekonjega, nazalost dosta ljudi nema KP profil i nemogu da izvrse ocenjivanje pa zato ima mali broj ocena.Sto se tice prosle negativne ocene nema komentar.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hard ima veliko ostecenje, HD Sentinel program ne moze da izvrsi proveru povrsine diska, vec blokira posle nekog vremena. U oglasu je naglaseno da je ispravan, ali meni je neupotrebljiv. Probao sam ga u praksi, ali bi blokirao pri kopiranju iole veceg fajla. Poslao sam nekoliko poruka cisto da cujem sta prodavac misli o celoj situaciji, ali i posle 5 dana nikakav odgovor nisam dobio. Zato imam sumnju da je prodavac znao za ovaj problem i prinudjen sam da dam negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.