Milan

Paraćin

Član od: 18.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najnegativnija moguca ocena sto postoji. .. Nikad nikog ovde nisam negativno ocenio, ali ovog coveka jednostavno moram iz vise razloga! Kao prvo dogovoreno je jos u petak da mi posalje telefon, strpljivo sam cekao, nisam gledao druge oglase, imajuci u vidu da treba doticni gospodin da mi posalje telefon u ponedeljak. .. U nedelju uvece mi se javlja sa pricom kako ce prodati telefon licno. U svakom slucaju nije bilo posteno, ali nisam mnogo dramio, posto ima ovde svakakvih ljudi. Kasnije mi se ipak javio sa pricom da ipak nije nasao kupca i da ce mi poslati telefon kad je dogovoreno, u ponedeljak. Bez obzira na sve, prihvatio sam. Cuo sam se sa njim i detaljno sam ga ispitao sve sto me zanima, dok je on tvrdio da je telefon bez skrivenih mana, lepo ocuvan. Bio sam lakoveran i naseo sam na tu pricu, dok mi nije stigao telefon. Isto tako, upitan je da li je baterija ispravna i koliko drzi, gde mi je odgovorio da je odlicna, a ja kad sam primio telefon, baterija je bila blago naduta i brzo se prazni. Citac za sim karticu je ostecen i on je takodje izdeformisan, pa sam karticu jedva nekako ugurao. Na svu srecu, radi, iako sam mislio da je cak nece ni ucitati, jer je jedna zicica skroz otkinuta. Na ekranu pri vrhu, ekran je promenio boju, najbolje se vidi na beloj pozadini, verovatno od pregrevanja ili nagnjecenja. Nista to decko nije naveo, a pricali smo opsirno i sve sam lepo pitao. Na kraju kada sam trazio da mi vrati pare, jer telefon ne odgovara opisu, decko mi smislja neke izgovore i uporno se brani nekim glupim izgovorima, poput onog, koliko para, toliko muzike. Pokusao sam da mu lepo objasnim da u svakom slucaju nije u redu da se takve stvari precute, pa makar telefon bio i 150 evra. .. U takvom stanju ga ne bih uzeo ni za 100. .. Javio sam mu se posle sa namerom da napravimo kompromis i da refundira neke troskove ili da mu vratim telefon, sto je on kategoricki odbio. Pokusao sam i da ga nazovem, ali se ne javlja na pozive. SA OVAKVIM CLANOVIMA NE TREBA SARADJIVATI I TREBA IH IZBEGAVATI U SIROKOM LUKU. Ne dozvolite da vas ove pozitivne ocene namagarce kao mene. Zaista nemam razloga da bilo sta izmisljam ovde, a imam i neki kredibilitet na ovom sajtu, zadovoljne saradnike i pozitivne ocene. Ponavljam da NIKAD NIKOG nisam NEGATIVNO OCENIO, ne samo na ovom sajtu, nego generalno, ali ovo je presedan i jednostavno sam morao, bilo je jace od mene. ..
Mislim sta reci,decko kupio telefon za 150e i ocekuje da bude sa fabrickim folijama u originalnoj kutiji itd.necu da komentarisem,moje ocene do sada dovoljno pokazuju jer sam stari clan,tel radi u potpunosti jer sam ga licno koristio,e sad ako mu neodgovara baterija neka kupi povecanog kapaciteta.toliko od mene.pozdrav

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Sony | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan KP se koristi nekim nedozvoljenim radnjama, pa zato vodite racuna. Naime pre par dana je nasao moj oglas za sony slusalice koje sam ja prodavao a onda smo napravili dogovor zamene za nokia AD-54 slusalice koje je on imao u oglasima. Moje slusalice je dobio i uredno me obavestio da je sve u redu i da ce mi poslati svoje NOKIA AD-54. Medutim u meduvremenu je promenio sliku za svoj oglas i postavio drugu sliku u oglasima modela slusalica koje meni neodgovaraju i koje nisu bile u njegovim oglasima. Model slusalica je AD-54 NOKIA a on je postavio sada neki drugi model, bas bezobrazno od ovog clana. Sada sam dobio slusalice koje nisam zeleo i sa pocepanim sundercicima. Sada me je blokirao nemogu da mu posaljem poruku ni da stupim u kontakt sa njim, mizerno. Vodite racuna kada se dogovarate sa ovim clanom KP, vodite racuna o detaljima iz njegovih oglasa! !!
Svasta od ovog clanadogovorili smo se da mu posaljem slusalice nokia koje su bile u vrednosti njegovih slusalice,naravno nemogu da posaljem slusalice koje vrede 1000din a on meni od 300 dinara,i to naravno bez doplate.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.