Milan

Novi Sad

Član od: 03.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Veoma nepouzdan prodavac , prodao mi telefon i uopste nije naglasio sto je bio u obavezi po pravilima da naglasi da ekran mnogo izgreban a slikano tako da se to ne vidi ili je ovo drugi telefon , takodje izlagao za bateriju da odlicna drzi 2 dana a ona izgubila kapacitet 40% , takodje mu receno da posalje opciju brze poste koja kosta 200din a on poslao za 350din i onda 4 dana nema te uplate , poruke cita i ne odgovara zato ide ocena jer ovo je ponasanje bezobrazluk , ,,
Ekran nije bio izgreban. To je taj telefon koji je na slici. Telefon treba da se napuni fo kraja pre upotrebe, da bi baterija držala duže. Poslato te post expresom,kako ste rekli, ali pošta, na osnovu težine pošiljke i razdaljine određuje cenu transporta. Mogli ste im u pošti pitati, prilikom preuzimanja, zašto nije 200 din, kako ste se nadali. Molim vas, isfrustrirani ste zbog razlike od 150 din. Obuzdajte svoje frustracije i počnite realno razmišljati. Hvala za negativnu ocenu. Ona je odraz vaših nerealnih očekivanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.