Milan

Užice

Član od: 29.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Udice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trokrake su dimenzija 21x26 mm (šxv), a ne kako je prodavac naveo 25x24,5 mm (šxv). Rekao je da će platiti poštarinu ako uzmem 50 komada i da će poslati preko pošte, te da mu ja uplatim na TR 700 rsd (600 rsd za 50 trokraka plus 100 rsd za poštarinu), što sam i uradio. Na kraju mi danas stižu trokrake drugih dimenzija i plus sam morao platiti 150 rsd za ptt. Za sve imam račune o uplati, a takođe i poruke preko kp. U svojim oglasima je naveo, ako predmet ne odgovara, da će vratiti novac. .. samo ne znam koju sumu? Plus sam platio proviziju 65 rsd prilikom uplate na TR, tako da me je sve izašlo 915 rsd, umesto 700, izgubljeno poverenje za 215 rsd. Šta bi bilo da se radilo o većoj sumi novca, neka ocene drugi članovi. Negativna ocena kao vrata! !!
Niste u pravu ! ponovo sam merio ! Visina trokrake je 26 mm tri kraka obrazuju jednakostraničan trougao , i vi ste merili jednu stranicu koja je 21 mm a ja sam naveo prečnik opisanog kruga koji je 24,5 mm . Što se tiče provizije za uplatu na tekući račun, tu vam ne mogu pomoći jer da ste uplatili u mojoj banci ne bi bilo provizije . i trće , ja sam greškom poslao bez poštarine koju ste vi platili 150 din Čim sam uočio grešku refundirao sam vam tih 150 din i izvinuo sam vam se . što znači da vas je sve koštalo 700 din +65 (provizija banke kod uplate na tekući račun) Mislim da sam bio dovoljno jasan . Kao što sam u tekstu i naveo , ako vam roba ne odgovara vratit ću vam samo 700 din koliko ste i uplatili , a provizija banke me ne interesuje . hvala !!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.