Milan

Sremska Mitrovica

Član od: 26.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je garantovao da je prvi vlasnik telefona, i da nije otvaran i popravljan, kada sam uredno platio telefon kao sto smo se i dogovorili i preuzeo paket, video sam odmah po ivicama telefona da je otvaran, a kasnije kada sam ga i sam otvorio zatekao sam da unutra fali 3 elementa, ploca ocerupana i servisirana bezuspesno i skroz nestrucno i da je ekran menjan i zamenjen kineskom kopijom. Na sve ovo prodavac Milan kaze da ga on to nista ne zna. .. Ljudi ako je neko prvi vlasnik malo je nelogicno da ne zna da je popravljan i otvaran. Ali moje misljenje je da je u sve ovo dosta upucen i da je ovde izveo prevaru! NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM U VEZI BILO CEGA. IZBEGAVATI! !!
Prvi vlasnik sam bio. i sve sto znam o tom tel sam i rekao kupcu da MISLIM da nije otvaran i DA JE BIO U SERVISU STA SU MU RADILI NE ZNAM. sve je to znao!!!! Dobio je tel. po ceni koju je hteo sa svim pratecim iz oglasa.To sto je on serviser telefona i sto misli da je neto menjano nije tacno tipa ekran nije tacno takav je od prvog dana. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM NIKAKO JER MOZE DA SE DESI DA VAS ZOVE U POLA NOCI DA SE SVADJA ZA NESTO STO NIJE U PRAVU,A NE ZNA DA CITA P.P.GDE MU JE SVE DETALJNO OPISANO!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.