Milan

Lapovo

Član od: 13.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna negativna ocena za neozbiljnog člana KP. izrazio zelju 04.03.2023 subota. Da zeli da kupi moj navedeni uredjaj Cenkao se spustao cenu. .. I rekao da oznacim da je rezervisan. danas 06.03.2023 naravno dotični član se ne javlja na telefon odbija poziv. .. smatram da zaslužuje negativnu. moja preporuka izbegavanje u sirokom lugu sa ovim članom. smatrao sam da njegove ocene govore da je pošten sto uopste nije tačno
Niti sam se cenkao niti trazio da rezervise oglas, da je poslao pa da nisam podigao paket ili preuzeo pa i da lupa minuse.. i u prodavnici vidis nesto pa ne uzmes, ne razumem kako moze administracija da dozvoljava ovakve clanove koji izmisljaju! Pa jos i lupaju ocene negativne!

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre svega mi je jako zao sto moram dati negativnu ocenu jer vidim da clan ima sve pozitivne, ali moje iskustvo njim je jako lose nije ispostovao dogovor . . problem je sledeci narucio sam telefon od Milana redmi note 10 5g sa manom da je tel blago isprivnjen i da ima problem sa paljenjem dok se ne ispravi to je ok, pored tog problema telefon kada je stigo meni bilo je polomljeno staklo kamere, jedna kamera od tri je bila skroz ostecena ( neispravna) zvuk prilikom poziva nema (ne cuje se sagovornik), naravno javio sam mu se da resimo to na sta mi je on reko da " to kod njega nije bilo " kako je to moguca neznam i kao pristao da vrati telefon, ja sam mu reko da to sa paljenjem nije problem da u servisu to mogu da poprave , pitao sam ga ako se slaze da nebih odmah vracao telefon da vidim u servisu koliko bi kostalo da se otklone i svi ti osali nedostaci koje on nije naveo u oglasu pa ako nije velika cifra da ga popravim, na sta je on reko " moze ja u selu nemam servis, odnesi pa ako je tebi skupo ja cu da platim popravku i da uzmem telefon nazad" reko sam ok odneo telefon reko da da cu javiti u toku dana cim pogledaju u servis i javio sam oko 18-19h zvuk telefona ne moze da se popravi jer je nesto sa plocom, od tad zovem Milana saljem poruke on se ne javlja nikako posalo sam snimak da telefon isto radi kao kad mi ga je poslao u istom stanju je telefon. .. Celu prepisku imam na viberu ako je potrebno administratorima mogu poslati. .. .. Opet mi je zao sto dajem negativnu ocenu nemam nista od toga ali nije moja greska ja sam bio spreman da resimo problem kao ljudi. .. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.