Milan

Sremska Mitrovica

Član od: 10.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imali smo dogovor za monitor kada krene za BG da mi donese monitor uvece se javlja sa porukom da li sigurno uzimam monitor potvrdjujem da uzimam on se uredno zahvaljuje. Ujutru mi se javlja sa porukom “ Izvini, moram da ti javim da sam nazalost odustao od prodaje. .. Jako mi je krivo, ali iskrslo mi je nesto hitno, tako to ide ko I uvek. Imam nekih porodicnih problema, da te ne Davim sad, izvini Jo's jednom, nemoj zameriti! !! ” Monitor je prodao nekome drugom sto se vidi po pozitivnoj oceni kupca. Jako lose iskustvo sa Milanom i pre bilo kakve kupovine dobro razmisliti da li uzimati bilo sta od njega.
Kao prvo javio sam mu odma sutradan da odustajem od prodaje, ne znam sto se ljuti, neka kupi negde drugde! Drugo puno mi je spustao cenu, plus da mu ja donesem monitor u bg na noge, jer mu je auto u servisu. Nije mi to odgovaralo I odustao Sam. Hvala I dovidjenja.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dakle ovako. Ovo je prva negativna ocena koju dajem na kp i nije mi drago zbog toga. Milan je objavio da prodaje r3 3100 prošle sedmice oko utorka-srede ne znam tačno, ja sam se javio čim sam video oglas, pitao ga može li da mi ostavi procesor do sledećeg utorka i da ga tada pošalje. On je rekao da može. Dogovorili smo se da mi pošalje postexpressom u utorak za 90e. U nedelju veče šaljem poruku da ga pitam dobijam li box kuler sa procesorom, on je video poruku, nije odgovorio. Šaljem drugi, piše da me je blokirao. Šaljem poruku na viber, samo pogleda i ne odgovara. Zovem ga na telefon sa mog broja, neće da se javi. Zovem ga sa drugog broja neće da se javi opet. Hteo sam da se čujem sa njim i da kao čovek porazgovaram čisto da vidim zbog čega me je blokirao, i zašto ne odgovara na poruke. Ne bih mu uopšte dao negativnu ocenu samo da mi je odgovorio na poruku ili se javio na poziv, hteo sam samo da znam hoće li mi poslati procesor ili ne. Dogovor nije ispoštovan, iz kog razloga ne znam, nemam odgovora od strane Milana. Ne vidim šta je teško javiti se na poziv i reći druže prodao sam procesor, traži drugi. Ne znam uopšte zašto mi je rekao da će poslati u Utorak ako to nije želeo da uradi, ili se dvoumio. Trebao je reći odmah ne može i kraj priče. Veoma čudno iskustvo sa ovim članom. Pozdrav i sve najbolje Milane, ako hoćeš odgovori na poruku ili poziv da porazgovaramo.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac naveo da samo plastika se cuje na kuleru a kuleri samo sto nisu poodpadali (izvadjene osovine, lemljeni namotaji, lepljeni plastikom), katastrofa. NIKAKO ne preporucujem saradnju sa ovim clanom jer i nakon sto sam mu rekao da mi je prodao kartu sa skrivenim manama i da hocu da mu je vratim, nije pristao a dao je radnu garanciju po nasem dogovoru. .. DAKLE NIKAKAV vid saradnje sa ovim clanom ne preporucujem jer prodaje felericne proizvode i ne uvazava reklamacije kupaca! !!

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pisalo u oglasu bez skrivenih mana: 1. Prljav do ludila 2. Navoji izdrljani 3. Falili par srafova 4. Pocelo se cuje pumpa posle 15min rada i sad svaki dan sve gore i gore se cuje verovatno pri kraju da crkne skros! Lepih bacenih 70e! Gore nemoze!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.