Milan

Kraljevo

Član od: 12.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Milan je u oglasu napisao da su slusalice ispravne i u dobrom stanju. Slusalice su celom duzinom puknute. Naravno tu fotografiju nije okachio na oglas. Zato nepreporuchujem nikome ovog prodavca.
Došlo je do propusta, nisam obratio pažnju na poledjinu slušalica, a sam problem ne utiče na samu funkcionalnost slušalica. Steva sam odmah pozvao, prihvatio pomenutu reklamaciju i vraćanje novca. Medjutim nakon razgovora i poslane poruke on se nije javio, odlučio je da stvar reši negativnom ocenom, a slušalice zadržao iako nije morao. Smatram da je ocena neosnovana, ljudi kupuju onlajn nove stvari pa se desi da imaju feler i sl. ali se uz dogovor sve reši. Nije bilo nikakve loše namere, voljan sam bio da rešim problem ali nije bilo razumevanja sa druge strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.