Milan

Kraljevo

Član od: 21.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodate gume koje pustaju na falcevima, prepirka 3 dana oko vracanja, i na kraju nista. .. .
Covek lupa gluposti i pre svega svi moji kupci znaju da nikakav probelem nije da se vrate gume o mom trosku ukoliko ima nekih nedostataka na njima koje nisam video jer da sam video te gume logicno ne bih ni uzimao. Javio se Filip za gume koje su bile 70e i napisano fiksno da mu spustim cenu, ajde skinem mu na 65e i iste mu donesem u Kragujevac skoro do kuce licno da preuzme(sreda), video da gume nemaju falinku osim nekih sitnica koje su nebitne ali napisane u opisu oglasa. Javlja se on isti dan da jedna guma ispusta na falcu iako nije logicno posto su falcevi citavi ali dobro, kazem mu da cu sutra doci po gume da uzmem i vratim mu pare. Sutradan*cetvrtak) ga zovem da preuzmem gume, pocinju price kako nije tu u Kg, javice mi da vidi sa bratom, zovem coveka 3 puta i skoro ga molim da umem gume nazad, na kraju mi kaze da ide u Svajcarsku posto se bavi prodajom kola i ima neki plac i kaze da ce da me zove za 3 dana kada dodje da resimo to(ponedeljak), kazem u redu. On me zove nakon 8 (sledeci petak) dana i kaze da sada obe gume ispustaju sto se ne desava nikada ali nikada, a prodao sam par hiljada guma, sta je u pitanju ne znam, da li je do njegovih felni, lepka ili neznanja. Naravno da ne pristajem da uzmem gume nazad posle skoro 10 dana jer je za to vreme mogao da uradi sa njima sta hoce, na njegovoj stranici na polovnim automobilima Swiss cars KG ili kako vec vidim da su gume na autu koji je na oglasima i da je sve ok. Od mene toliko, mozda sam bio malo opsiran ali je moralo tako, da objasnim sta je tacno i kako bilo.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako prodavac navede da je jakna kožna, a NIJE ne bi se moglo reći da je dogovor ispoštovan, i da je komunikacija korektna. Na moju primedbu da jakna nije kožna, prva reakcija je bila-"Kako nije kožna? ". Predočio sam mu da postoji etiketa, da bi tada počela priča - da se vidi na slikama da jakna ima jači sjaj? ?! ! nema reljef kao prava! !? ? , i da spf ne prave jakne od prave kože! !? ? I da se podrazumeva da kožna jakna nije kožna! !? ? Pomalo I smešno! Iz gore navedenog VIDI SE da NIJE u pitanju slučajna greška. Ovakvo ponašanje ja bih ocenio kao NEISKRENO, i svima bih preporučio, ako planiraju saradnju sa ovim prodavcem KRAJNJI OPREZ!
Treba da te je sramota za ovakvo ocenjivanje, jasno se na slikama videlo od cega je jakna i kako izgleda,ako ne vidis dobro onda pitas i ja ti objasnim, slikano iz svih uglova i okaceno 10 slika. Logicno je da ne moze da bude prava koza za 40e i jos glanc nova jakna vec vestacka koza i opet pominjem jasno se videlo na slikama kakav je materijal. I na kraju kada si me zvao mogao si da kazes da hoces da vratis i ne bi bilo problema, to su smesne pare da bih se bavio lazima a i jaknu bih prodao nekom ko zna sta kupuje i zna da razlikuje pravu i vestacku kozu. Moje ocene govore ko sam i kakav sam prodavac a oprez treba da imaju sa tobom jer ocigledno ne znas ni sta hoces ni sta kupujes. Apel za administratore sajta, uvedite neku proveru vida i osnovnog koriscenja racunara i programa za rad sa slikama pa onda dozvolite da korisnici otvore nalog na vasem sajtu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.