Milan

Novi Bečej

Član od: 26.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim administraciju da ne brise bilo sta sto je napisano jer ovom dečku apsolutno nije mesto na ovom sajtu.5 puta je kupio nesto od mene i nijednom ali nijednom paket nije podigao na vreme. svaki put kad nesto kupi od mene moram da ga opominjem preko poruka i zovem da pitam kada namerava da preuzme nesto sto je porucio. kao da sam ga ja terao da nesto kupi pa je on jedva pristao. svaki put sam na ivici da ga blokiram ovde na sajtu ali do sada nisam imao neki veci razlog da se ljutim jer je svaki put preuzeo paket iako se to uvek pretvori u cekanje od 3 dana. Porucio je patike u nedelju, poslate su mu u ponedeljak ujutru sa jasnom recenicom u kojoj pise "poslacu ti paket ali pod uslovom da obavezno preuzmes paket sutra ujutru jer mi treba moj novac"paket nije preuzeo u utorak ni u sredu ni u cetvrtak tj paket je jos uvek u posti i na kraju em necu dobiti svoj novac a za te patike sam 3 ponude imao a prihvatio da prodam njemu jer je ostavio podatke 5 min nakon sto sam oglas postavio. poslao sam mu 50 poruka na viber i sms-om pa kad je video da ga pritiskam bas onda je uradio nesto jos gore. kaze lik u poruci da je paket danas preuzeo a evo to je bilo pre 2 dana i naravno nikakav novac mi nije stigao i u posti su mi rekli da paket nije preuzeo. zamislite sad koja je to smelost da prvo porucis nesto tj pojuris da pre svih cim se postavio oglas, ostavis podatke i kupis ni najmanje sitnu stvar od 9000 din i zavlacis nekoga 4 dana i jos plus lazes da si preuzeo paket. Napisao sam mu 10 poruka na viberu gde lepo pise da je online ali nece da otvori poruke jer vidi da su od mene. e sad tebi koji citas ovu ocenu-moli boga da se taj paket ne vrati i da moram zbog tebe da platim 1000 din duplu postarinu jer evo svega mi na svetu ukoliko dodje do toga da mi se vrati paket tj ako ti to dozvolis od tog momenta ces mi dugovati tih 1000 din plus 3000 din za gorivo kad budem došao po taj novac za duplu postarinu a budi SIGURAN DA TI OVO NECE PROCI. molim administraciju da nijedan deo texta ne brise. ovakvom ovde nije mesto.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je pisalo da je telefon bez ostecenja, sa garancijom od jos godinu ipo dana i da uz telefon idu original kutija, punjac i slusalice. stigao je telefon kao da je sa ratista, folija skroz igrebana(zanemarljivo, ekran nije ostecen), lajsna sva oljustena, i ima udarac u gornjem levom uglu kao da je pao sa treceg sprata i naravno da je napukao i poklopac baterije u tom uglu!
Stvarno ne znam sta da kazem za ovog gospodina. Telefon mu je poslat sa originalnom kutijom, punjacem i slusalicama. Ovako kako je opisao izgleda da sam mu poslao oklop Kneza Lazara... Telefon nije imao nikakvu manu, gospode Boze folija je izgrebana? Pa da li je folija ekran? Ove ostale lazi ne zelim ni da komentarisem, da postoji disciplina za najvise lazi ovaj gospodin bi bio prvak sveta bez imalo truda... Da zavrsim, telefon je poslat kako je i pisalo u oglasu, full oprema, telefon bas kao sto je i pisalo (udarac nikakav nije bio, koristio sam bumper), a ovo sto kaze da je napuklo, to su verovatno naocare ovog gospodina. Kad je tako zasto nije predlozio da vrati telefon? Zasto nije prodlozio da se dogovorimo oko bilo cega? Zato sto nije istina! Jos mi je pretio policijom i ostalim rekvizitiva... Sramota od coveka!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.