Milan

Beograd

Član od: 04.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prosao kao i prethodni clan, rekao da ce poslati za dan-dva, cela nedelje prodje ono nista. . nit se javlja niti nista. .. neodgovorno
Postovani morate da razumete da i neko takodje ima obaveze da ovo nije primarni posao da mozete da pozovete na mobilni telefon da bi bolje stupili u kontakt ne razumem potrebu negativne ocene ali dobro hvala u svakom slucaju

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je neodgovoran i nije ispostovao dogovor danas sam trebao primiti postu. . on nista niti da javi niti nista niti je poslao. . ne preporucujem saradnju sa ovim covekom. . zato 1 on misli da ne moze da se oceni ovo ipak moze. . zato obavestavam druge kupce oprez. .

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zelim da upozorim sve clanove koji bi potencijalno saradjivali sa ovim clanom da obrate paznju na ovu ocenu da ne bi prosli kao sto sam prosao ja. Napominjem da za sve sto kazem imam dokaze u vidu dopisivanja i telefonskih poziva. Nakon sto mi je prodao neispravnu kartu za koju sam ustanovio na nekoliko racunara da je neispravna i da nije do mog racunara, bio je obavesten odmah istog dana kada mi je karta stigla. Ponudio sam mu da vratim predmet o mom trosku posto vec kao i svi tvrdi da je predmet kod njega ispravan, rekao sam da nema problema, ako je kod njega ispravan zasto ne uzme nazad o mom trosku i tako vrati svoj ispravan predmet u svoj posed i to bez troskova, na sta mi je pretio negativnom ocenom u slucaju da vratim kartu njemu i ako kod njega radi. Poznata je namestaljka da ce on u svakom slucaju reci da predmet radi i da cu ja dobiti neosnovanu negativnu ocenu a pritom da on nije imao nikakvih troskova. Pod takvim pretnjama i pritiscima nisam pristao i odlucio sam da zadrzim predmet koji ionako ne bi preuzeo u slucaju mog vracanja te bih samo platio duplu postarinu. SVAKO KO PLANIRA DA SARADJUJE SA OVIM CLANOM NEKA OVO PROCITA I NEKA SE JAVI MENI DA POSALJEM DOPISIVANJE SA NJIM. Nazalost retko dajem negativne ocene, ali ovaj clan je zasluzio!
Kartica je bila ispravna i u oglasu je bilo okaceno vise testova, moja je greska sto nisam i snimio rad kartice u buduce to nece biti tako svaki sledeci predmet koji budem okacio na oglas imace i snimak u radu koji ce kupac moci da pogleda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.