Milan

Novi Sad

Član od: 21.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikad nisam dao negativnu ocenu ali ovom clanu moram jer nije ispostovao dogovor. Nisam ostecen niti sam izgubio nesto, ali sam zato izlagan i izvaran od strane ovog clana. Dogovor je bio da je poslata graficka medjutim od nje nista evo drugi dan, cak sam bio i u posti i potrosio svojih 500 dinara vozajuci se vamo tamo Decka sam zvao 1000 puta ali se ne javlja slao 500 poruka nikom nista Jednom recju neozbiljnost i decko nema telefon Ne preporucujem saradnju niti slanje od ovog clana, samo da odete kod njega licno mada ne bih ste mogli da ga pronadjete jer nema telefon.
Kad ti neko kaze da je na poslu i da cu proveriti posle posla, onda ne zoves 100 puta da mene lupaju po nosu u firmi.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Negativna ocena od mene! Zato sto je prodavac rekao da je telefon ocuvan 10/10 a on je realno ocuvan 8/10. Pun je ogrebotina na ledjima, dubljih. I na lajsni cak ima dve. Decace, za 10/10 ocenu, ne sme da ima NI 1 TRAG koriscenja! !! Cuvajte se ovakvih.
I jeste kao nov, ni blizu loma nije, takav telefon ljudi prodaju za 120-140e, telefon je bio u masku od prvog dana. I sa staklom, telefon sam prebrisao i pregledao nigde nikakav ris nisam video, slikan je video si. Max sam izasao u susret, ako ti ne odgovara ti ga vrati, komsija mi je svakako ponudio 110e za njega.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručeni predmet nije preuzeo u pošti iako je tamo bio 9 dana pa sam platio duplu poštarinu, nažalost negativna ocena za ovog člana

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio telefon od mene u petak i poslao podatke i u ponedeljak kad sma ja vec poslo otkazuje posiljku i nejavlja se na telefon. .. totalno neozbiljno. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.