Milan

Zrenjanin

Član od: 11.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Prekidači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Podvalio mi prekidače loseg kvaliteta koji ne mogu da se iskoriste. .. Fuš prekidače je upakovao u brendirano pakovanje i tako postavio na oglas

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Blender opisan kao NOV. Ne da nije nov već su očigledni tragovi korišćenja. A što je najvažnije, NIJE ISPRAVAN. Zapravio, telo blendera i motor su ispravni ali su zaribali ležajevi na osovini koja drži noževe tako da su noževi blokirani. Ja sam uspeo to da rasturim i biću u stanju da osposobim blender zamenom ležajeva, što će se ispostaviti kao jeftina popravka. Ovog prodavca ocenjujem kao nepoštenog jer nema teorijske šanse da nije primetio tragove korišćenja a pogotovo činjenicu da su noževi blokirani. Ja sam prodavcu napisao sve moje primedbe i dao mu više od 24 sata da se javi i da se dogovorimo o rešenju situacije. Poruku je pročitao i nije odgovorio. Nemojte verovati ovom prodavcu.

Dvorište i bašta > Roštilji, sačevi i kotlići

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pisalo da je rostilj nov ustvari polovan cenio ga 2000din dogovor 1500din zato sto nema parce plastike, inace rostilj ispod resetke pun rdje izmedju resetke osuljustene valjda od ciscenje vuse puta plastuke cele ofasane masne od koriscenja kabal takodje onaj sipka od kabla ceo pocrneo od koriscenja iskreno neposteno sa njegove strane jer ovo nebu platio 500din a ne 2000din sa postarinom koja mi postarina uzela 500din zato negativna ocena i ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom! !! !
Neslazem se sa kupcem jer je poslato kako je dogovoreno...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.