Milan

Kula

Član od: 22.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako, javio sam se coveku za zamenu, rekao je da ga ne zanima, a posle par dana se javio on meni i rekao da ga ipak zanima ali da prvi posaljem. To sam i uradio, poslao sam, cak sam mu i postarinu platio, stigao mu je, rekao sam mu da se javi kad stigne, nije se javio, telefon dok je vracao na fabricka je pokvario, pokvario je moj telefon i jos nije hteo da prizna. Sto je najgore, rekao sam mu da ga vrati kakav je i bio, zatim mi se covek vise nije javio, cak je izbrisao oglas i ugasio telefon. Sta je sa mojim telefonom, ne znam, i nadam se da ce odgovarati!
E ovako, telefon cim mi je stigao ja sam doticnom gospodinu javio(imam dokaz),hahaha smesna je sama pomisao da se telefon pokvari kada se vrati na fabricka(tjst zakljucao se),telefon sam mu vratio sve sa parama od postarine sto je on platio.Tako da korisnik nema sta da se buni,a telefon je sigurno bio kvalitetan kada se pokvari od vracanja na fabricka podesavanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.