Milan

Čačak

Član od: 14.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost, prinuđen sam da dam negativnu ocenu ! Stigao mi je neispravan uređaj, na šta je ovaj prodavac, dosta drsko, aludirao na to da ne znam kako se koristi friteza i da treba da pogledam uputstvo za upotrebu i da to nije njegov problem. Prekida daljnju komunikaciju jer vrlo dobro zna šta je poslao ! Ne odgovara na poruke, iako je online. Klasičan prevarant ! Šta god da napiše, znajte da je svesno poslao neispravan uređaj !
Godspodin ocito ne razlikuje ispravnu stvar od neispravne. Fritezu sam mu poslao u stanju kakva je kupljena, moze se reci kao nova i radi savresno. Kupac uporno navodi kako je neisprvna i da se čuje kao "Helikopter" sto uopste nema veze jedno sa drugim. To kako se friteza čuje pri radu nije do mene vec do onih koji su je fabricki sastavljali i to ne mogu to da promenim. Pored svih optuzbi i uvreda koje mi je uputio ima smelosti da se postavi kao zrtva prevare i ostavi ovakav komentar. Stvarno sramota! Sa Čedomirom kao clanom sam jako razocaran i žao mi je sto ne mogu oceniti negativno kominikaciju sa njegove strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.