Mile

Surdulica

Član od: 07.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je obecao uz laptop jos 1gb rama koji nije poslao, punjac je poslao za sasvim drugi model(sony), ne mogu upaliti laptop i uveriti se da je to to ko zna sta jos ne radi na laptopu, nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
Za ovo nemam reci, laptop je normalno radio do pred slanje, ocigledno da ne zna da uplai laptop , ovaj model ima paljenje sa ceone strane povlacenjem prekidaca udesno, ako se jace i bez osecaja povuce moze doci do preloma ali i tada se lap top moze upaliti povlacenjem pomocu iglice. Imam jos jedan ovakav model samo crni koji koristim za svoje potrebe pa znam gde moze pogresiti lik prilikom paljenja. Hvala za ocenu koja jed zasnovana na neznanju a ne na kvaru laptopa.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

moja greska sto nisam verovao svima sto su mu dali negativnu ocenu sad sam se uverio posto me je prevario nije napisao sve neispravnosti na telefonu i naravno kad sam preuzeo nije to sto pise u oglasu jednostavno covek sa bavi prevarama ali nemojte nasedati na njegov opis stvari vec verujte nama koje je prevario sto dalje od njega
Gospodin, valjda nema drugog posla nego da porucuje i ne preuzima ptelefon, koji je stajao u posti 5 dana a nakon toga valjda u strahu od negativne ocene preuzima i izmislja neispravnost. Prvo je oborio cenu pa onda ne valja, kupio je tel za 1500 din sa opisanim nedostatkom. Nije u redu da ovakvi clanovi samo da bi sebe opravdali, vredjaju i govore neistine, Sve moje negativne ocene su od takvih ljudi. Ovakvim clanovima nije mesto na oovom sajtu.

TV i Video > Digitalizacija | Set top box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apsolutno ne preporucujem bilo kakvu saradnju sa ovim clanom, prevaren sam. Prodao mi je dva set top box-a DVB T2 za 2150 dinara. Na moje pitanje o ispravnosti, odgovorio je " ispravna ". Stiglo, i sve uredno placeno 2430 dinara. Pri probi, oba su potpuno mrtva i neispravna, slike nema, niti ista svetli na uredjajima. Prodavac i dalje tvrdi: "Oba su bila ispravna, koriscena su do pre nekih mesec dana. " Na mobilni se uopste ne javlja. A novac ne vraca. Nemam reci . .. .. .
Zaista mi nije jasno, kako neko namerno ili slucajno iz neznanja ovako moze da pise neistine. Izgleda samovolja pojedinaca je znacajnija od istine. Ako neko svojom nepaznjom ili namerom prikazuje nesto da je neispravno a ono je 100 % ispravno, sta reci nego se tri puta prekrstiti i reci...daleko bilo.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ne preporucujem saradnju sa ovim clanom rezervise telefon sve se dogovorimo odbijem par kupaca da posle nebih ja njega zeznuo i na kraju mi javlja da je odustao izvinjavam se ali sam morao da dam negativnu ocenu
Normalno negativna ocena ide nakon kupoprodaje a ne o nameri kupiti nesto ili ne...ovaj gdin ocito to nezna i maltretira ljude

Industrijska oprema > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Posiljku ne podize, kaze da je zvao postu da nema nista na njegovo ime, ja nazovem postu kazu mi da odbija posiljku da podigne, pravi se lud. svaka rec je suvisna za ovako loseg coveka
Gospodin prodaje maglu, sramota sto ovako pise. Kaze da je poslao post ekspresom a on je promenio nacin slanja bez da me obavesti, tako da sve negativno ide na njegovu stranu.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno je da posalje usisivac vox. Trazio je adresu da bi posalao i nakon date adrese vise se nije javljao. Na moja pitanja, da li je poslao usisivac ili mozda odustao, nije bilo odgovora. Tako sam cekala nedelju dana ne znajuci da li ce poslati ili ne.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

racunar se gasi pri paljenju kada stoji uspravno, ,a monitor je naveo kao ispravan a on na sebi ima jako crvenu liniju preko ekrana. .a on to nije pomenuo. .zato ide losa ocena ovom clanu. .
Nije tacno sto je naveo clan, racunar je radio super i monitor je ok, to sta navodi moguce je nastalo u transportu...za sta ne mogu biti ja odgovoran-sve drugo je najboljem redu...

TV i Video > TV | CRT televizori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Dogovor je ispostovan, ali nije opis uredjaja nije opisan u potpunosti. Tv-e koji sam kupio nije u potpunosti ispravan kao sto je opisan u tekstu i u porukama koje je meni poslao.
Televizor je ispravan i radi, daljinski daje signal ispod 2 metra, uostalom ovo je polovan uredjaj a ne nov. Za novac koji je dao dobio je odgovarajuci uredjaj u funkciji!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.