Mile

Kruševac

Član od: 28.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam coveka za mobilni telefon i pitao ga da li je sve u redu sa telefonom jer ne kupujem za sebe nego za komsiju starijeg coveka kome takav telefon treba, rekao je da je sve u redu da nema nikakvih problema i da sve funkcionise u najboljem redu, poslao sam mu podatke da bi poslao telefon na moje ime, da bi najpre nakon sto je vec poslao telefon rekao da dugme za paljenje treba jace da se pritisne jer je tvrdje a isti taster se koristi za prekidanje poziva tako da uvek mora da se pritiska jako i ona je stigao telefon na adresu nakon otvaranja i ukljucivanja primetio sam da ni taster za listanje ka gore ne radi skoro pa uopste, morate imati snagu u rukama amaterskog bildera da bi pokrenuli taster gore, nakon sto sam mu se obratio rekao mi je da je on navikao na takvo koriscenje i da je sve stvar navike i dodao da radi lampa da ima slot za memorijsku karticu i mnoge druge stvari a ovo sto ne radi je najmanji problem bitno da svetli lampa. .. I dodao da odem u prodavnicu i odresim kesu za skuplji telefon, a najljubaznije sam ga zamolio da mi kaze ako ima nekih mana jer telefon nije za mene. Bruka za 1000 dinara. .. Sve u svemu treba se paziti ovakvih clanova.
doticni veliki gospodin je tacno upoznat sa stanjem telefona,ali je za 800 dinara izgleda hteo da kupi androida vrhunske klase,boljereceno,na 800 dinara za telefon morao je da plati 300 dinara postarine,a to mu je jaaaako tesko palo,pa se odlucio da me nasikira negativnom,sta reci,necu da mu uzvratim negativnom,meni ga je malo zao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.