Mile

Novi Sad

Član od: 07.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Digitalizacija | Set top box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Resiver razbijen sto nije navedeno u oglasu i lepljen sa super lepak. .. 850din sa postarinom nije neka para ali ruzno i bezobrazno. .hvala u svakom slucaju
Čovek je bezočni lažov !!! 1. Kupio je uredjaj koji se prodavao pod kategoijom "Neispravno ili oštećeno" pritom priča o "Razbijenosti" uredjaj a na slikama se vidi da je urdjaj imao samo jednu malu pukotinicu od 4 cm na gornjem delu (TOP ) uredjaja koja izgleda koa smaknuta plastika i koja nebi uticala na funkcionalnost uredjaja čak i da je ispravan a kamoli ovako. Pritom uredjaj nije u potpunosti ne ispravan nego je delimicno, on radi kad se ukljuci ali ne moze da nadje kanale tj signal (što sam inače i napisao u objasnjenju) Na trecoj slici se vidi taj gornji deo plastike koji je minimalno smaknut. 2. Čovek se žali na poskupljenje cena poštarine na postexpress uslugu, i meni spočitava kao da je to moja krivica. Ja sam naglasio da je moguće i lično preuzimanje, nikoga nisam uslovio da mora da koristi usluge kurirskih službi, tako da stvarno ne znam šta je sporno ! 3. Šta reći o osobi koja je sa svojih 35 ocena već zaradila 3 negativne, Evo ovo je moja prva posle 316 pozitivnih i sad kad vidim ko mi je dao tu negativnu shvatam onu narodnu 2 loša ubiše Miloša ! ovo je link oglasa pa svako moze da se uveri ko je ovde "Bezobrazan" U svakom slucaju ne preporucujem saradnju sa ovim članom !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.