Mile

Beograd

Član od: 07.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Komode i TV komode

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Komoda danas preuzeta. Dimenzije nisu te, umesto 160, 170 je, o ogrebanom da ne pricamo.
Postovani, komodu ste kupili u vidjenom stanju, jer se kod nas roba jedino tako kupuje. Mi smo centar polovnih, a ne novih stvari, tako da su tragovi koriscenja normalni na namestaju. Svakako vas ocekujemo da nam vratite komodu i mi cemo vam vratiti novac. Bili ste u salonu, pogledali proizvod, kupili proizvod i sad pisete o dimenzijama i ogrebotinama. Nije problem, dajte kakvu god hocete ocenu, a komodu vratite i vraticemo vam novac. Imate uredno otkucan fiskalni racun i nije nikakav problem, gazda Mile vraca novac svakako, bilo da ste zadovoljni ili ne ili ste se u medjuvremenu predomislili. Srdacan pozdrav

Oprema za poslovanje > Kancelarija | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

6 stolica sam potraživao , preko kp-a rekli su mi da su stolice u odličnom stanju, samo mi nisu rekli da su tri polomljene. Tako da vodite računa oko kupovine. Definitivno ko hoće nešto da kupi bolje d ode i sam izabere. Inače gospođa sa kojom sam j stupio u kontakt nije ispala od reči.

Bela tehnika i kućni aparati > Klima uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klime su nekompletne nemaju panel za montazu a ni daljinski ! Prezentovana je kao NOVA a zapravo je ovo polovna klima. Pri tom je cena samo 6.000 niza nego u radnji. Nisu mi rekli da nemaju daljinski. Kad sam pozvao kazu ne ide uz taj model. Jako lose iskustvo i maksimalno negativna ocena . .. ..
Postovani, vi dajete losu ocenu, a lepo smo vas zamolili da vratite klimu i da se javite da vam odmah vratimo novac, sto vi niste ucinili, vec smo mi morali vas da zovemo. Na kraju vi ste ugradili klimu koju ste ispod svake cene kupili kod nas i rekli ste da necete da je vratite. Jos jednom vas molimo da vratite klimu, jer smo imali jako lose iskustvo sa vama i dobicete vas novac odmah nazad.

Bela tehnika i kućni aparati > Klima uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klime su ostecene nekompletne nemaju panel za montazu a ni daljinski osteceno sace nema ni holendere ! !! Srecna kupovina! !! Kada sam zvao sve ima klime kao nove .
Postovani, klime u oglasu su oznacene "kao nove" odnosno da nisu koriscene, sto i jeste istina. Nijedna klima nije ostecena, jer takvu robu ne prodajemo. Pre zakljucenja kupovine jasno kazemo kupcu u kakvom je stanju proizvod i da li eventualno nesto nedostaje i na kupcu je krajnja odluka. Sa vama nismo zakljucili nikakvu trgovinu i po odredbama KP-a ne mozete da dajete netacne komentare. Mi smo Centar polovnih stvari, gde mozete naci robu koja je kao nova ili nekoriscena, a kompletno novu robu mozete pronaci u prodavnici koja se bavi prodajom nove robe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.