Milena Djurjevic

Niš

Član od: 10.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

-Послао ми је закључан и оштећен телефон са поломљеном маском. Каж, дрско и безобразно, да "за ту цену њега не интересују оштећења" а да му га пошаљем без откупа да он види да је закључан па ће одлучити дали ће ми вратити паре јер мисли да ћу га преварити а ја њему уплатио откуп пре слања иако КОРИСТИ ЛАЖНИ/ТУЂ НАЛОГ јер он је из Лесковца а налог на име женске особе из Ниша! Пошто нисам хтео да останем и без пара и телефона дао сам га у сервис да гаоспособе за употрбу!
Ajmo taksativno: -telefon nema masku,već ekran..koji je izgreban a ne polomljen(ogromna razlika)..i da-za cenu od 4990 me ne interesuje ogrebotina; -odgovorio sam ti da ga pošalješ bez otkupa i da ću ti u slučaju da je telefon neupotrebljiv,vratiti novac. Sebe poznajem,tebe ne...toliko o poverenju; -nalog na KP je od supruge i pazi sad postoje ljudi koji žive i rade u jednom gradu a prebivalište im je u drugom gradu,koji takodje veoma često posećuju,gotovo svakodnevno; -to što si ti odlučio da ga ne vratiš,već da ga" daš u servis" to je tvoja odluka.Sada već nemaš mogućnost da ga vratiš. Bez obzira na sve,dobio si više nego dobar telefon. Pozdrav

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da preuzmem radnu fotelju i sutradan mi je rekao kako je rezervisana kad sam trebao doci po nju, a jasno i precizno mu je receno i dogovoreno. Neozbiljan clan! !! !
Ako mislis da se roba rezervise i kupuje na rec,onda imas problem. Sta ja imam od toga sto ces ti doci i videti...sta ako ti se ne svidja??? Sa druge strane imam kupca koji je ostavio avans za rezervaciju.

Foto-aparati i kamere > Kamere | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan veoma NEodgovoran, nije preuzeo paketa u svojoj posti iako sam mu poslao broj posiljke za pracenje gde je tacno pisalo da je paket u toj posti. Svoj deo posla sam maximalno I corektno obavio a sto se tice zalbi na dostavu post expresa sa tim na zalost ne mogu da imam nikakve veze. Clanovi oprez, slanje samo posle uplate na racun.
Zvao sam Post express u četvrtak 10.12. i uložio reklamaciju....zvao sam ih takodje i u petak 11.12.i uložio još jednu, uz izričitu napomomenu da se paket ne vraća pošiljaocu već da mi se izvrši dostava. Sve to je i zavedeno kod njih u sistemu...proverite. Da sam na vašem mestu a na osnovu ovoga,ja bih tražio da se paket ponovo šalje. Protiv takvih državnih sistema,može samo otporom i arogantno. Ja od kupovine nisam odustao ali ako plaćam uslugu dostave,želim da mi se paket i dostavi. Napominjem da nusu ni pokušali dostavu,da nisu poslali sms o prispeću,nema obaveštenja o pokušaju dostave....uz to i zabeležene reklamacije u sistemu. Više nego dovoljno da paket pošalju nazad,ovog puta o trošku Post expressa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.