Milena & Goran

Medveđa

Član od: 17.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte od ovog člana, nekorektan. .. . na oglasu piše tablet kao nov, odem kod njega daje mi skroz prazan čak sam i pitao koliko drži može li bar 2-3 sata kaže može toliko. .. Odem kući odmah i napunim i vidim da ne može da sastavi ni 20 minuta i pošaljem poruku pošto je ugasio tel iz oglasa, evo i dan danas se pravi lud i da nije video poruku a vidim da menja oglase i postavlja nove. Izbegavajte ovakve vaćaroše. Negativna ko vrata
Dosli smo izgleda do toga, da se ovde od prodavaca trazi, da kada prodaje polovnu stvar, za 20 eura , da ona bude isto kao nova od 100 eura, da drzi baterija 3 dana itd itd Neznam sta dalje reci osim toga - LJUDI KUPITE NOVU STVAR ZA 100 EURA - NEMOJTE TRAZITI POLOVNE STVARI DA BUDU KAO NOVE ZA 20 eura !

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na vise pitanja o stanju monitora i modelu nisam dobio odgovor uz izgovore, citiram: "zaboravio sam da pogledam", "to pise na nalepnici sa zadnje strane, ali ja sad nisam kod kuce, videcu i javicu". Na kraju krajeva to i nije bitno, bitno je sto monitor sam ide iz moda u mod, bez prestanka i nade da ce prestati. Cas je game mod, pa malo neki drugi i tako u nedogled, a boje se menjaju sa promenom moda, pa ti sine majcin pokusaj da gledas u monitor a da ne smeta. NEGATIVNA
Ovo je cela istorija naseg razgovora, pre nego ste dosli licno da preuzmete Monitor nije radio vec par meseci, koji je model nismo znali, dosli ste licno i preuzeli, nismo se skrivali i slicno Da ste doneli monitor odmah da proverimo to sto kazete da se desava sa modovima i ako je tako, vratili bi vam novac. 20.08.2018 15:35h Igor Odgovori Ok, hvala 20.08.2018 15:35h Marina Ja stvarno neznam Pogledacu kasnije na poledjini da li nesto pise. Pročitano 20.08.2018 12:17h Igor Odgovori Postovani, zanima me koji je konkretno model monitora?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.