Milena Stojkovic

Beograd

Član od: 26.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Merni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslo neispravnu stvar

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac poslao pogresnu traku koja ne odgovara opisu, nece da ispravi SVOJU gresku, nece da zemeni traku, nece da vrati novac, a u porukama primitivno vredja, naziva kupca SMRADOM! Nadam se da NIKO nece saradjivati sa ovom osobom, koja se ocigledno već ogrešila o nekoliko postenih clanova KP, sto se moze videti iz ocena koje ima. Zarad istine, u nastavku je prepis komunikacije, hronoloskim redom: 1. JA: "Poslali ste mi pogresnu traku, koja ne odgovara opisu. Ova je u silikonskom crevu, ima IP 65 zastitu, sto meni ne odgovara zbog krutosti. Molim za informaciju o nacinu ispravljanja ove greske, koja ne obuhvata moj dodatni finansijski trosak. " 2. ON: "filipe ta traka je skuplja slobodno raseci crevo i uzmi samo traku ako ti nije potrebno da bude zasticena. .. iz dobre namere poslali smo skuplju castili smo. .. " 3. JA: " Znam da je skuplja, ali ne odgovara mi i uopste ne zelim da diskutujem o tome, jer to nisam niti trazio niti narucio. Kad razecem crevo, nema lepka na traci. Na koju adresu da posaljem da bih dobio novac nazad? Molim da ovo resimo ovako, kako ne bih morao da idem zvanicnim kanalima. " 4. ON: "slusaj bre smradu jedan posto pretis odmah kreni zvanicnim kanalima ! "

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako losa komunikacija, trazio sam led sijalicu R7S od 78mm i pitao da li ima, prodavac kaze da ima i pita da li toplu i hladnu boju zelim, odlucim se za hladnu i zamolim da posalje i da javi kada je poslao. Nije javio samo je stigla posta i ti sa sinalicama duzine 118mm! Ne javlja se i ne odgovara na poruke, savetujem da ga izbegavate u sirokom luku i ne sarađujete sa ovim prodavcem!
Molim administratore da ovog clana sankcionise,jer celu prepisku imaju u porukama , i mogu procitati.ovaj nazovi kupac nigde nije pomenuo da zeli 78mm vec sve komentare i upite poslao je za ovu sijalicu od 118mm ni jednog trenutka nije rekao da mu treba manja...

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao prvo roba je kasnila jedan dan. Narucena je u cetvrtak da se posalje u subotu, i nije poslata nego tek u ponedeljak je poslata. To sam mu oprostio. .. Kao drugo 100x sam mu rekao hocu toplo belu traku od 120 dioda, 30 metra, dobio sam 10 metra hladno bele, kao neonka, dobio sam 15 metra toplo bele, 5 metra nesto izmedju. .. Najveći problem mi je bio sto sam ostao kratak za jednu sobu za 6 metra jer parcici nisu mogli da se nastave. .. . Veliko razočarenje.
da nije smesno bilo bi tuzno...u prvoj recenici vidite o kakvom coveku je rec.roba je kasnila jedan dan! drugo da je stvarno dobio 10 metara hladno bele mogao je da zameni ali naravno nije u pitanju ni traka... ovde su namere ocigledne...

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručena traka, vodootporna naravno, pošto tako stoji u oglasu, stigla obična. Uz to naručene led sijalice od 3W - 5 komada sa MR16 grlom na 220V, rečeno da sve ima i da će biti poslato. U međuvremenu kupujem rozetne sa MR16 grlom, koje sutra moram da menjam, jer su mi stigle samo 3 sijalice i to sa GU10 grlom. Kada sam zvao za reklamaciju rekli su da se te sijalice ne proizvode sa MR16 grlom, iako dok sam naručivao to nije spomenuto. Ostale dve sijalice su trebale da budu poslate o njihovom trošku, rečeno u vrlo pristojnom razgovoru. Elem, jutros stiže paket sa dve sijalice, poštarina 150din! Rekoh sebi, hajde nema veze samo kad su stigle. Otvaram sijalice da probam kako rade, stavljam u grlo i slučajno vidim da su za napon od 12V! !! Sutra idem u prodavnicu da kupim još dve, a od SS verovatno više ništa neću naručiti, jedino ako otvori tu radnju u Piramidi, pa onda lepo zajedno da biramo robu, jer im očigledno treba ili blokče i hemijska ili naočare.
drago mi je da cete doci u piramidi a to cete uraditi samo zato sto imamo najkvalitetniju robu na oglasima...ali nije lepo sto pisete da nam treba blokce ili naocare mi jesmo puno u poslu i guzvi...rozetne navodno koje ste kupili prihvataju i jedne i druge sijalice malo su vam providne namere ali takvi kao vi puno govore o sebi samima!!!

Elektronika i komponente > Alati i materijali

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Radi se o sledecoj porudjbinin: reflektor led 10w sa garancijom (kojoom garnciojom kad nije popunjena i kako da se ostvaru u slucaju crkavanja, a covek ne odgovara na mail vec nedelju dana) 2kom po ceni od 8.89 evra x ? ?? trenutni kurs je bio ispod 113din, a naplacen preko 120din, navodno naj povoljniji na sajtu, dok nepreracuna u dinare, 1kom led sijalica e14 5w 599din 1kom led sijalica e14 3w (koja u razgovoru nije definisana dali se radi o sijalici oblika kruske ili minjonke za koju ja nisam obratio paznju da su istog naziva, i smatram da bi kao prodavac trebao skren paznu da postoje dva proizvoda sa istim nazivom da bi se porudjbina tacno izvrsila) tako da mi je greskom stigla sijalica koja kosta 700 din meesto 499din 3kom Led sijalica e27 7w 599din Paket je mene kostao 5250din plus postarina i povrat novca koji iskljucujem iz cene sto je normalno da nebi doslo do zabune. dok je po mojoj racunici to trebalo da kosta 5140,70din i pored toga sto ste spakovali skupnju sijalicu led e 3w po ceno od 700 din a ja sam hteo led sijalicu e14 3w po ceni od 499din i ocekivao sam cenu porudjbine od 4939.7 din Pored toga sto sam zvao prodavca kao osteceni kupac telefonom da resimo nesporazim, rekao je da cete se javiti kad budete bio u kancelariji, ali od toga je proslo dve nedelje dana, a posle slanja mejla nedelju dana.
voleo bih da ovakvi kupci informisu se o dostavi paketa i transferu novca! razlika izmedju 113 i 120 kako kupac misli da je racunat kurs je ustvari razlika od 60dinara koja je ustvari cena povracaj novca!!!a sijalicu koju kupac nije definisao ne moze nas da okrivi on ima samo jednu brigu da naruci a mi na stotine njih da ispostujemo...ako on ne zna sta mu treba ili se predomislio mi za to ne mozemo biti krivi!!!

Elektronika i komponente > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naplatio mi je vise no sto smo se dogovorili ovakvih clanova treba istrebiti sa interneta za sitan novac se bruka ovo je moje misljenje i nista vise
informacije radi AKS naplacuje nama prodavcima povracaj novca i to svi koji posluju znaju tako da ja kao prodavac povecam za tu aksovu uslugu od 70dinara ali ovom coveku je to delovalo drugacije.imati na trzistu najnize cene,ima svoju cenu sto i pored imucnih kupuju i ovakvi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.