Milena

Beograd

Član od: 05.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Vozila | Guralice i tricikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kutija od guralice je bila otvorena, pocepana i izlepljena na šta mi nismo davali prevelik značaj zato što smo svakako planirali da je upakujemo za poklon. Javljaju nam da je guralica slomljena i to na mestu gde se montira držač za ruke za koji se beba hvata, glavni deo. Javljam to gospođi uz pitanje da li ima drugu? Kaže da nema ali nije problem da vrati novac. Vrlo tačno odgovara koji je deo slomljen i za čega on služi čime sama sebe otkriva da je znala o čemu se radi. U međuvremenu sam ih pozitivno ocenio jer nisam znao da je slomljena i to sam rekao prodavcu. . kada je to prodavac shvatio, tog momenta ne pristaje da vrati novac uz opravdanje da je moja greška što nisam odmah proverio paket
Vi ste prvo jedan covek LAZOV. Stigla vam je izlomljena pohabana iscepana kutija i vi str javili meni samo stiglo je bez da to napomenete i tako izlomljenu kutiju ste odneli na poklon jel bez da proverite 5 dana koliko je navodno stajalo kod vas pa sta sam ja budala . 10 negativnih da mi date ne bih vam menjala!

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručujem roze aparat za šećernu vunu detetu za rođendan sutradan zove ženska osoba da kaže da nema u toj boji nego u crvenoj. Ja pola dana ubeđujem dete da nema više u toj boji i ono pristaje. Aparat stiže polomljen a cena veća za 400din od prikazane na oglasu koju sam tek kasnije primetio jer je majka primila paket. Prijavljujem oštećenje a veoma neprofesionalna ženska osoba kaže da to nije do njih. Na moje insistiranje da vrate novac kaže da ne vraćaju novac nego menjaju za isti. Oglas je naravno odmah obrisan i postavljen drugi. Izbegavati ovog prodavca u širokom krugu!
Nemojte da pricate ne istine! NIJE TACNO! Pozvala sam javila se vasa majka pitala sam je da li moze crveni i to istog dana rekla je da pitam sina pa cu vam javiti zvala je posle 10min i rekla moze . Poslala sam crveni aparat za secernu vunu isti kao roze identican samo u crvenoj boji jer su rekli da moze APARAT KOSTA 3100din i dowtqva 400 znate vi placate postarinu za neato ato ste porucili a ne ja da vam je platim. Iako sam proverila aparat pre slanja i znam da sam poslala ave ispravno i kako treba vi kazete polomljen ja prostajem da vam zamenim na sta mi vi kazete necu hocu pare nazad i da vam uplatim na racun prvo pare pa tek onda kad legnu DA VAM JA NARUCIM KURIRA NA ADRESU. Ima li to smisla znaci niste bili raspolozenj za normalan vid saradnje! JA VERUJEM DA STE GA SAMI POLOMILI JER VEROVATNO KAD VAM JE STIGAO CRVENI VAM SE MOZDA NIJE DOVOLJNO DOPAO ALI TO SE DRUGACIJE RESAVA A NE TAKO I SAD SVAKAKO NISTA NISTE DOBILI TIME

Uređenje kuće > Ukrasne stvari

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

22.12. (21. nakon ponoci, dakle vec je 22. ) kontaktirao sam doticne kako bih porucio jelku i iste noci smo se dogovorili za nacin slanja, kada mi je receno da ce jelka biti poslata tog dana. Kako mi poruka sutradan, 23.12. o pristizanju paketa nije stigla, zamolio sam da mi daju broj paketa, kako bih ispratio posiljku. Receno mi je: "Joj moze natavno ali tek u popodnevnim casovima nisam kod kuce To je vec stiglo u vasu postu sigurno Ustvari nije sad videh juce je poslato Stici ce danas" (iskopirane poruke iz prepiske sa kp-a) u 11.44h Da bi u 12.08 moja devojka, koja je cekala paket, primila poziv od zene koja je izjavila da je doslo do greske, da je kolega pogresio, da jelka NIJE NI POSLATA i da ONI NI NEMAJU JELKU. Oglas je nakon toga obrisan. Ako su vec prihvatili porudzbinu i shvatili da nemaju jelku, trebalo je tako i da jave, a ne da kada se i zatrazi broj paket tvrde da je jelka POSLATA. Da nisam trazio broj paketa pitanje je da li bi i javili. Zaista neprofesionalno!
Javljeno vam je posle dan ipo uz izvinjenje da nema jelki vise . Dobavljac je i meni rekao da ima i kad je stiglo nije to to. Poslala sam vam poruku izvinjenja i obrazlozenja na kupujem prodajem kao i zvala vasu devojku na telefon i izvinula joj se. Meni je jasno da ste se razocarali jer sam bila najjeftinija mnogo za jelke od avih svih drugih ali ovo nije dovoljan razlog za negativnu ocenu niti sam bila neljubazna niti ista javila sam i izvinula se.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.