Milena

Beograd

Član od: 27.01.2022.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Do dana današnjeg nije poslat tobogan. Danima su odlagali slanje, te nije kolega stigao sutra šalje i tako u nedogled.

Mama i beba > Kenguri i marame za nošenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Poštovana gospođa verovatno ne zna šta prodaje. Tražio sam joj kengura plave boje, a poslat mi je crvene boje. Pokušao sam da stupim u kontakt ali ne odgovara na poruke. Gospođa nije kompetentna za saradnju, izbegavati korisnika za istu.

Foto-aparati i kamere > Sportske kamere i GoPro

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata go pro kamerica sa pokvarenom baterijom, već dva dana izbegava da se javi radi zamene. .. prodavac za izbegavanje u širokom krugu. .. .kad i beda u prevodu. ..

TV i Video > Digitalizacija | Set top box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog korisnika, jako losa poslovnost sa njihove strane. Kazu da uredjaj ima to to i to a uredjaj nema pola mogucnost kao sto kazu da ima. Kad sam im trazio povrat novca i da im licno donesem nece da kazu gde su niti ko su i odakle su nego nude zamenu uredjaja po nekom njihovom kuriru koji odlaze isporuke i donosi robu u 22h. Na telefon se vise i ne javljaju

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog clana. Ne zna sta prodaje, u opisu pise jedno a prodaje drugo. Uredjaj je poslala bez ikakvog dodatnog pakovanja, zvucnik unutar kutije je bez stiropora, nije se potrudila cak ni da uvije u neki karton da se ne vidi sta je unutra. Naravno zvucnik je stigao sa polomljenom nozicom. Od clana nisam cuo nikakav nacin ni zelju da resi problem. U opisu pise da je zvucnik sa bezicnim mikrofonom, mikrofon je sa kablom. Clan ima jos par profila koji se vode na druge gradove. Dalje je samo da se vidi kako clan komunicira: Mikrofon radi bez kabla? 16:12h Sa kablom radi 17:08h U oglasu pise bezicni mikrofon Opis proizvoda 17:21h Onda je bez kabla 17:26h Izvinite ima dosta zvucnika ne znam bas sve napamet Zvucnik cu baciti, kupio sam nov zvucnik dobio polovan polomljen. KP povedite racuna zastitite kupce! !!
Gospodine narucili ste Zvucnik modela KIMISO QS- 224 i dobili ste kilogram krompira ili zvucnik sa slike i model koji je u oglasu? Dobili ste zvucnik iz oglasa naravno i cemu negativna ocena? A to sto u kutiji nema stiropora je takodje razlog za negativnu ocenu? Kako je fabricki upakovano tako saljem, a da kupujem stiropor zbog vas da bi mi dali pozitivnu ne pada mi na pamet! Mozda bi trebalo da kontaktiramo fabriku da i njima date negativnu ocenu jer nisu stavili stiropor? PRITOM, poslala sam vam citav zvucnik, dakle zalite se kurirskoj sluzbi koja vam je donela tako pa neka plate svoju stetu, kako to obicno ljudi rade!!! Poslala sam vam sve iz opisa oglasa i CITAV ZVUCNIK a posto se tokom transporta iskrivila nozica to nek plate oni kako to inace funkcionise sa normalnim ljudima, samo sa vama ne! Takodje, to koliko profila imam to nije Vasa stvar bolje kontaktirajte njih da vam plate odstetu umesto sto delite negativne ocene zbog stiropora! Veliki pozdrav.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jurio sam ih da mi isporuce crevo, totalno neodgovorni , nisu za biznis uopste, sve im je neobavezno od javljanja na telefon do reklamacija. Obecali su mi zamenu zato sto je crevo koje sam kupio puklo pri prvom pokusaju zalivanja. Od tada se nejavljaju na telefon. Razmislite dobro dali da kupujete nesto od njih. Moj savet NE.

Bela tehnika i kućni aparati > Blenderi i seckalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doneli su mi pokvaren uređaj, nisu ispoštovala dogovor i više se ne javljaju na telefon. Jako los kvalitet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.