Milenko Vidakovic

Zrenjanin

Član od: 28.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Dekoracija za praznike i proslave

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručili smo okrugle stolice za dekoraciju i brojeve 1 i 8. Broj 8 stigao je oštećen na mestu gde nikako nije mogao biti oštećen tokom transporta. Kvalitet stiropora jako los, nikako nije za dekoraciju jer je jako mekan i osetljiv ali smo prihvatili to kao nasu gresku sto smo uopste to poručili, samo smo želeli zamenu oštećenog broja 8. Rečeno da će poslati nov broj i nisu se više javili.
Jedan novopečeni dekorater, koji misli preko noci da se obogati. Kupi jeftin proizvod od stiropora ( koji za odnos cene i kvaliteta radi strava posao) i onda zove dobavljaca i nabija mu na nos osteceno parce stiropora brzom postom... 1 od 1000 slucajeva koje smo mi slali se polomi i mi uvek snosimo trosak ponovne izrade iako to nije dogovor.. U ovom slucaju sa razlogom to nije uradjeno Prijatno i lep pozdrav

Oprema za poslovanje > Kancelarija | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cekao sam 25 dana za izradu stola, javio da ce morati malo duze da se ceka pa je posle par dana javio da ne moze ipak da napravi bez bilo kakvog obavestenja. Mogao je ranije javiti da ne cekam toliko dugo. .
Pozdrav svima , Zbog nepredviđenih okolnosti morali smo da otkažemo sve porudzbine koje su bile u planu za izradu do 20.11.2020. Sve porudzbine za kraj Novembra,za Decembar i Januar ce biti ispoštovane kao i sve do sada. Hvala na razumevanju

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

čekam od 14.10. policu koja je obećana za krajem novembra da će biti urađena i poslata, 6.11. otkazuje porudzbinu, ne moze da napravi bla bla bla, dakle kad je u pitanju poručivanje, nesigurna opcija skroz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.