Milenko

Beograd

Član od: 21.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Transport > Prevoz robe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bruka i sramota. Došli na adresu, rekli da moraju da "uzmu drugi kombi" jer frižider jedva staje u ovaj kojim su došli (inače poslate im precizne dimenzije preko kp poruke unapred), izvinjavali se i poručili da se "vraćaju za 15 minuta" a onda nestali i ne javljaju se ni na jedan telefon a blokirali komunikaciju na kp sa korisnikom koga su ostavili da čeka sa izbačenim delom stvari u dvorištu koje su tu ostavili. Ovo još nisam doživeo. Krajnje neprofesionalno.
O unapred preciziranim stvarima nemojte da govorite posto Vi prvi niste ispostovali dogovor sta Vam se seli ( dodali ste stvari koje niste na KP naveli ). Nismo sigurni ko ce Vam za 4.000 din koliko je sa fizikalisanjem i transportom prvobitno dogovoreno bilo ko isto uraditi. Do sada,za 15 godina rada ovim poslom susreli smo se sa 1-2 stolice vise od prijavljenih,1 -2 kese vise....ali ne i fliper i dr.stvari vise..... Vama svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.