Mileta Krsmanovic

Šabac

Član od: 02.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije onakav kakav je prodavac rekao da jeste tek posle moje konstatacije da ima duhove po ekranu prodavac onda priznaje da ima MALO. .. A TO NIJE NAVEO U OPISU
Suzdrzacu se suvisnjih komentara vezano za ovog korisnika, covek je navodno kupovao za babu telefon i licno sam mu odneo gde je isti pogledao, i bilo mu je nebitno, samo da je sto jeftiniji. Sta vise cak sam mu dao punjac koji se ne spominje u oglasu i nakon svega kada verovatno " baba", uocila da je ekran malo zuci nego kod novih huawei telefona a normalno je telefon star 4 godine da dodje do zutila, isti posto nije preprodao oseca se prevarenim. Korisnik nije zahtevao vracanje telefona, ako je nezadovoljan vec je odlucio da ovu komunikaciji zavrsi na najnecovecniji nacin. Smatram da bi tim kp. mogao da posreduje i sam donese odluku da li ja ipak zasluzujem negativnu ocenu od doticnog gospodina koji nije ni pisao sa svog kp naloga, vec sa tudjeg i kome je ovo navodno prva kupovina, i nebina mu je negativna ocena jer ko zna koliko baba ima i moze da otvori nekoliko naloga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.