MILETIĆ

Ub

Član od: 01.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sijalice su montirane na mesto starih radile su citavih 2 dana i to mozda 1 do 2h voznje veoma loseg kvaliteta i ne preporucujem kupovinu ovih sijalica.
Marinko je nekorektan Prvo - sijalice su vrhunske -prodao sam oko 51 kom bez reklamacije Drugo - sijalice ( ovaj model) kod mene na testiranju radile 5 dana bez prekida Treće ako su sijalice pregorele -nemoguće obe ...nije mi ni poslao snimak Četvrto -Marinku očigledno prepunjava regler ako su pregorele -trebao bi da poseti električara Peto - da je popravio regler dobio bi sijalice gratis (...poklonio sam x sijalica poštenim kupcima... ) Marinko, nije ti to u redu da tako daješ negativne ocene bez ikakve konverzacije da se reši problem ,sramota sa tvoje strane.. Administrator bi trebao da sankcioniše ovakve tipove koj imaju samo dve ocene da ocenjuju ,zamolio sam administratora da mu ukine nalog ,jer očigledno je tu na sajtu iz loših namera... Marinko popravi regler pa ćeš dobiti sijalice gratis ....

Elektronika i komponente > Alati i materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Špric sa termalnom pastom ima 28 grama poslata mu je slika na viber. U spricu treba da ima 30 grama paste a špric je težak 10 g sigurno. Što znači da ima maximalno 18g paste a piše da ima 30g. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom! Čista 0.
Dečko je nekorektan i daje proizvoljne zaključke što se vidi i u opisu( "špric je težak 10 g sigurno")što znači da nije ni merio 1.Dečku sam poslao na viber orginalnu specifikaciju gde piše neto 30grama 2.Dečko mi je poslao slike na viber slike cele paste gde se vidi da je težina 28 grama 3.Dečkova vaga je nepouzdana više liči na kantar i sumnjivog je kvaliteta 4.Dečkova vaga je podložna štelovanju pre merenja 5.Dečka treba izbegavati i kao kupca i kao prodavca -Vidite negativne ocene uvaljivao je neispravne procesore 6.Prodao sam oko 30 pasti što firmama što fizičkim licima i nisam imao reklamacija
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.