mili

Beograd

Član od: 22.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Milisav je BLOKIRAO komunikaciju sa mnom iz razloga sto se PREDOMISLIO i sto nece da ispostuje datu rec i da ispuni dogovor. Naime trebali smo se naci sutra u Bgd radi kupovine-razmene satova, medjutim covek je mislio da je sve resio sa tim sto me je blokirao i sto mi je na mobilnom telefonu namestio opciju odbijanja poziva, a kad ga zovem sa drugog broja, telefon normalno zvoni. PO MENI TREBA DA DOBIJE NEGATIVNU OCENU KAO VRATA, jer ako covek odustane od dogovora ili mu nesto iskrsne ili me cak slaze i izmisli neki razlog, pa da razumem, samo traba da NAPISE PORUKU I TO JE SVE. Ovakvo ponasanje na jednom ozbiljnom sajtu kao sto je KUPUJEM-PRODAJEM je NEDOPUSTIVO po mom misljenju i nadam se da ce te moj zahtev o negativnoj oceni za Gospodina Milisava prihvatiti. Da su svi fer i posteni za ovakvo nekorektno ponasanje bi mozda trebalo i nalog suspendovati. S'Postovanjem Dusan
Pomislio bi covek da sam nekoga naterao da mi dodje na vrata ili da sam ga prevario za novac kad cita ovoliki post... zapravo je samo ljut zato sto je hteo vec spustenu cenu da prepolovi i uzme sat za 2500din. a tu neko moralisanje od ljudi koji zive da spustaju cene clanovima koji se ne razumeju toliko u tematiku je takodje upitno. Prodavao sam stvari i preko foruma i mnogo je prijatnije nego da ovde neko zbog lose zarade krene da vredja. Ne znam kakvo sam to vreme utrosio ovom clanu? Da uzme telefon i okrene broj. Pri tom mi ne pada na pamet da se nekome pravdam za moje privatne obaveze da bih imao dobre ocene. Meni ne treba kp da zaradjujem nego vise kao plarforma gde mogu sa ljudima slicnih afiniteta da razmenim odnosno prodam/kupim neke predmete koje imam /zelim. Blagostanje me ne interesuje, nimalo. Zao mi je. Pozdrav svima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.