milić

Beograd | Novi Bg.

Član od: 09.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam sta se desilo sa ovim covekom, posto se uopste nije javio. Trazio je da mu spustim cenu za patike, izasao sam mu u susret i poslao ih, a on se od tada nije javio, niti ih je preuzeo, pa sam morao da platim duplu postarinu. Ovo stvarno nije u redu i to ozbiljni ljudi ne rade. ..
Mogli ste na telefon da me pozovete, kao sto ste i videli po porukama ovde-nisam ih ni video do danas.. platio bih ponovno slanje + Vaše troškove.. Razlog mog odsustvovanja je odlazak iz zemlje zbog smrtnog slucaja...

Asesoari > Privesci za ključeve

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je porucio predmet i nije ni preuzeo iako ga je cekao u posti pet dana. dostava je pokusana na vrata, ali je odbijena. ne preporucujem saradnju sa ovakvom osobom !
Samo da razjasnimo... Dostava pokucala na vrata ali je odbijena?! - nisam ni znao da mi je predmet poslat dok nisam dobio por. "Bane,da li je stigao privezak?" Otisao isti dan u postu,nije bilo u istoj nista na moje ime... Privezak sam porucio jednom porukom :" ako nije prodat posaljite mi,i ostavio podatke..."-zato sto sam zeleo taj privezak(koji kosta 500din),sve i da sam se predomislio,zar bih nekoga izigrao za 500din???!! Doticnom danas odgovorio na por. koju sam dobio:"Bane stvarno nema smisla sto ste me prevarili bla bla....." sa :"nije moja krivica,posta me nije obavestila,kada sam otisao nije bilo..,nije problem iz istog smo grada,doci cu ja i uzeti licno privezak" Nikakav odgovor,samo negativna ocena,samo cu reci HVALA-stidim se umesto Vas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.