Milica 89

Čoka

Član od: 18.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Akumulatori i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa covek napisao "ispravan, u top stanju" a poslao mi akumulator totalno neispravan koji je samo za otpad. Na sve moje pokusaje da covecanski resimo problem odbija saradnju i naravno nece da vrati novac. Obrisao oglas, promenio podatke, ne odgovara na poruke. Iz tog razloga slede prijave kod nadleznih organa i administracije sajta. Vidim da nisam jedini, vodite racuna zbog ovakvih likova. ..

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan krajnje nekorektan. Poslao mi je navigaciju koja je daleko od top stanja, za koju je rekso da oma nsvigaciju u sebi i mape iz 2019. godine. Nista od toga nije bilo u njoj, niti moze da se pokrene. Nije seleo da nabavi karte i aplikaciju, niti je zeleo da vrati novac, ne javlja se na tel. Clan za izbegavanje u svakom slucaju! !!

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Posto sad moram da odvajam vremena za remont klupe, moram i da te ocenim. Na slici je klupa delovala okej, sve napisano uredno u oglasu da je samo pukla koža. Pošto bih morao da tapaciram celu klupu, čujemo se telefonom i dogovorimo se da spustimo cenu na 4500, iako mi na priznanici piše 4600, nebitno, neka su. Pitao sam ima li nekih drugih mana, rekao si da nema i da si je i ti koristio. Klupa mi je stigla i kurir me pita što dajem tolke pare za zarđalo gvozđe. Ja sam mislio da je samo prljava. Donesem klupu u stan, krenu da ispadaju zarđali šrafovi, otpadne donji deo klupe, jedva se podešavaju nivoi, po celoj klupi ima rđ. Da ne bude da nekog zajebavam, pogledajte i sami kako je izgledala na oglasu a kako uživo (POSLE ČIŠĆENJA): imgur. com/a/ hjFUfyE Čuli smo se telefonom, rekao si da si klupu i sam koristio, da je slikana pre 15 dana i posle si umotao kožu u najlon i stavio u podrumu. Za 15 dana nije mogla da zarđa. Pitao sam te da platim poštarinu, vratim ti klupu a ti meni vratiš novac, ipak nisi pristao jer ti se "ne vraća klupa", da uzmem malo išmirglam, podmažem i sprejem ofarbam. Prvo nemam vremena za to, trebam sad da dam čoveku pare da to završi umesto mene. Nijednu od ovih mana mi nisi pomenuo kad smo se čuli, čudio si se kad sam ti pomenuo rđ kao da je nisi ti nosio do kurira. Slao sam i tebi slike, ne možeš da otvoriš, okej veruješ mi, nisi imao nameru da me prevariš, pa mi daješ savete šta da radim sa njom sad. Da si mi lepo rekao sve na vreme ne bi ni dolazilo do ovakvih situacija. Da sam hteo da kupim klupu u ovako užasnom stanju ne bih je kupovao od tebe. Saradnja sa ovim članom ali pod uslovom da vam sve slike pošalje u kakvom je trenutnom stanju predmet. Mada se ja ne bih dva puta opekao. Toliko.
U oglasu je bilo navedeno apsolutno sve, kao sto je i bio slikan svaki deo proizvoda. Ja ne znam zaista cemu ovakvo ponasanje. Vi ste se sami opredelili da kupite polovnu i koriscenu stvar. A onda mene zovete i vredjate me preko telefona kao da sam ja neki prevarant... I na kraju svega toga vi uskracujete mene kao clana da privredjujem na ovom sajtu. Imajte u vidu da je nekome ovo jedini izvor prihoda i da vi putem svojih hirova i nejasnoca sa samim sobom uskracujete drugog. Krajnje nekorektno, ali dobro. Nisam ja tu da sudim ko je kakav covek...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.