Milica Milosevic

Beograd | Zvezdara

Član od: 31.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je trazila broj tekuceg racuna za uplatu i nije uplatila po dogovoru. Posle mog podsecanja rekla je u subotu (sutra) i ni tada se nije javila da je uplatila. Ponovo je podsecam posle tri-cetiri dana i pitam da li odustaje. Odgovor je bio da " nece biti prisutna neko vreme ". Kako sam joj dala broj racuna za uplatu, bila sam blokirana da predmet prodam drugima ocekujuci njenu uplatu i odbijala sam druge kupce. Zbog toga negativna.

Nega i lična higijena > Fenovi, prese i stajleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! Ne podize paket i vadi se na smrtni slucaj. Zvala sam je da je zamolim da podige paket, javila mi se zena, ( u pozadini se cuo smeh ) CUDNO ZA SMRTNI SLUCAJ, tvrdeci da je paket podigla, kad sam joj rekla da nisam dobila obavestenje iz poste rekla mi je da ce me pozvati za minut i vise se nije javljala. Ostavila sam joj poruku na KP 24h. nije odgovorila da bi sad napisala da je imala smrtni slucaj. Dajem negativnu ocenu kao sto je prethodni clan ostavio i napisao da necu propasti za 600 din. ali nikakvu saradnju ne preporucujem jer zena ne ume da ceni tudji trud, vreme ni nanosenje stete! !!
Kako mi se čini taj Figaro je još u pošti a vi ste mi dali negativno ocenu brinete se za 600 RSD Kako kažete da je poštarina a nije kao prvo nisam mogla da uzmem figaro imala sam smrtni slučaj i bili bi obeštećeni za poštarinu

Odeća | Ženska > Kaputi i mantili

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez! Zena je htela da joj skinem cenu za kaput koji je narucila sto sam i uradila i po dogovoru poslala. Kako posiljku nije dizala pokusavala sam na razne nacine da je kontaktiram. Poruke ovde na sajtu kao i na vajberu je uredno procitala, ali nigde nije odgovarala. Paket se naravno vratio, platila sam duplu postarinu. Niko za iznos od 570 din. nece propasti, ali budite oprezni da ne prodjete isto!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.