milica pavlovic

Kruševac

Član od: 08.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Šerpe, lonci i tiganji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucila sam od doticne Milice set serpi Furstin, 9.2.2023 sepe su mi stigle , na prvi izgled ok. Sledeceg dana sam skuvala caj i serpa je ZARDJALA. Uzela sam drugu serpu da skuvam jaja i ona je ZARDJALA. Obratila sam se doticnoj i pozalila na situaciju , ubedjivala me je da sam koristila serpe na indukciji ( STO JA NEMAM) imam obican sporet elektricni sto sam joj i rekla. REKLA JE DA SU SERPE JEFTINE da nema reklamacije. LJUDI PAZITE SE OVAKVIH !

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucena jedna trenerka a poslata je duga, isti model ali ne i boja! Sa ovog naloga prodaju ono sto ni nemaju, ovde narucite sta vam se svidja a oni to ili slicno kupe od drugih i posalju vama! !!

Elektro i rasveta > Kablovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Milice, ovo ste zaslužila zbog toga što je danas osmi dan kako čekam motalicu koju sam poručio . Na telefon se ne javljate a preko poruka mi objašnjavate da "sutra stiže". Pojasnio sam vam koliko mi je hitno ali ni to vas nije umolilo da pristojno kažete da nemate ili da mi nećete isporučiti motalicu. Ovako koristim priliku da vam kažem da odustajem od porudžbine a vašim kupcima da dobro povedu računa jer ste u mom slučaju ispali blago rečeno nevaspitani.
jeste odustajete i ocenjujete sada kad vam je poslata,izgovor kako ne bi ste preuzeli ,sramota stvarno zasto niste javili da ne zelite pre slanja nego tek kada vam je poslata?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.