Milica

Novi Sad

Član od: 06.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prodavac u oglasu nije naveo ispravne velicine odnosno velicine koje su napisane na kupacim kostimima ne odgovaraju standardnim velicinama tih oznaka. Konkretno velicina 4-5 nije za decake od 4-5 godina, nije cak ni za osnovce. Jako je veliki, a prodavac prilikom dogovaranja prodaje i kupovine to ne istice. Kad je doslo do reklamacije, prodavac nije za kompromisno resenje i podelu troskova postarine obzirom na ovu gresku, vec da se o trosku kupca vrsi sva zamena (sto ispada 3 postarine, a i dalje ne znate sta ce vam stici). Prodavac takodje nece da preuzme odgovornost za nacinjen propust vec u komunikaciji okrivljuje kupca, sa stavom "sto niste pitali". Stvarno ne ocekujem da je potrebno da pitam da li je 4ka zaista 4ka ili mozda 14ica. .. prodavac je duzan da istakne ako mu roba odudara od standarda. Mislim da to ljudi treba da znaju o ovom prodavcu
Što ste porucili, to ste i dobili. Izgleda ne znate koju vam veličinu nosi dete. Nije moja greška nego vaša, prema time što bih ja plaćala postarinu. Očigledno ne znate koju vam veličinu nosi dete. Moji kupci me znaju, tako da sa ovim mi nećete naskoditi sigurno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.