Milica

Raška

Član od: 13.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ski oprema | Odela i ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodate su nam pantalone bez oba rajsfeslusa. Kada smo hteli da zamenimo iste na sta je prodavac isprva pristao pocelo foliranje kao imaju fleku, poderane su i sl iako je prodavac "propustio slucajno" da registruje da fale oba rajsfeslusa. Preporucujem da izbegavate kupovinu od navedenog prodavca.
Gospodinu Milanu su prodate pantalone po nizoj ceni u odlicnom stanju, bez tragova koriscenja, kao nove bukvalno.Potkrala se nasa greska, na rajfeslusu na unutrasnjoj strani nogavice, nedostajala je sto je gospodin usio.Prihvatili smo odgovornost i odmah preko poruka ponudili zamenu. Ali glavni razlog nije bio rajfeslus jer je zamenjen, vec to sto su pantalone detetu bile male.Tako je gospodin Milan napisao u poruci nama. Omoguceno mu je da vrati pantalone o nasem trosku,sto je i ucinio kako bi zamenio za druge, vece pantalone.Mogao je da bira slobodno sve koje su bile vece od ovih i izabrao je za broj vece i skuplje za 500 dinara. Medjutim, sporne pantalone Milan je vratio u uzasnom stanju, sa ogromnom flekom na nogavicama, poderane na kolenu.Ocigledno nosene i bez i malo grize savesti u takvom stanju poslate meni nazad!!!Poslala sam mu slike i ukazala na stanje pantalona kako bi ba razuman nacin resili nastalu situaciju, da jednostavno prihvati deo svoje odgovornosti. Znaci, nije mu trazena nikakva nadoknada, samo prosta fer komunikacija i jedno najnormalnije ,, izvinite "! Ali je gospodin odmah krenu sa napadima odricuci u potpunosti svoju odgovornost i onemogucavajuci svaku normalnu komunikaciju.Drsko je odbijao svaku odgovornost za stetu i a neosnovano napadao nas kao prodavce.Kritika je neosnovana i negativna ocena lazno data.Postoje dokazi u vidu poruka na kp koje mogu opovrgnuti ovaj lazni iskaz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.