Milica

Beograd

Član od: 09.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predjem pola grada da bih kupio telefon od doticne osobe, a na telefonu ne radi donji zvucnik i na ekranu 2 fleke. Nista od toga mi nije bilo receno. Pazite da ne prodjete kao ja, sat ipo izgubljenog vremena i 1000 dinara troski goriva. Izuzetno lose iskustvo!
Gospodine, telefon vam je poslat Post expresom a ako ste vi dali laznu adresu pa ste morali da pesacite, to stvarno nije moj problem jer vidim da ste i laznim imenom upisani ovde. Odnosno razlikuje se od imena koje ste mi dali prilikom slanja. Telefon ste kupili pre 7 dana bez ikakvih mrlja sto se videlo i na slikama pre skanja i apsolutno ispravan jer sam ga ja licno koristila dok vam ga nisam poslala. Sta ste vi u medjuvremenu uradili sa telefonom za ovih 7 dana, to stvarno nije moj problem. Nije lepo da iznosite neistinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.