MILITARY SHOP

Beograd

Član od: 23.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam paket, i posle 3 dana ih zovem da vidim gde mi je paket, i samo su prekinuli vezu. Da bih zvao kurirsku sluzbu da nisu ni poslali. I oni mi to kazu sutradan nakon sat vremena zvanja njih. I kada mi se stigao sa velikim zakasnjenjem stigao paket, nije bio ispravan. Nego sam morao da ga nosim na servis i jos platio.
Poštovani, nikad nam niste pisali ovde na nalogu Kupujem-prodajem niti poručili na istom; Ako upaljačem niste zadovoljni, možete ga zameniti za drugi ili dobiti povrat novca; Takođe, ako u dokolici sa 2 različita profila ostavljate negativnu recenziju za jedan paket koji je kasnio sa isporukom, onda vam svakako čestitamo na domišljatosti. Srdačan pozdrav

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam upaljac. Rekli su da imaju i napomenuo sam da mora da mi stigne najkasnije za 2 dana ( a narucen je ujutro ). Danas nakon 2 dana ih kontaktiram, da vide gde je posiljka posto je posle necu moci preuzeti. Oni mi ne odgovaraju na poruke, ali ih vide. Pise pregledano, a nista ne odgovaraju. I ja sam zvao kurirsku sluzbu da vidim ima li ikakve posiljke na moje ime, da kazu da nema. Sto znaci da nisu ni poslali. Krajnja neodgovornost. Ne preporucujem uopste saradnju!
Poštovani, na poruku vam nije odgovoreno iste sekunde ali jeste u narednih sat vremena. Paket jeste uručen sa jednim danom zakašnjenja, jer 07.01. nije bio radni dan. Svakako, Vaše je pravo da izrazite nezadovoljstvo jer ste paket dobili u petak a ne u sredu. Srdačan pozdrav, Military Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.