milivoj

Beograd | Zemun

Član od: 20.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket nije preuzete iako je u posti stajao 20 dana i sada placam duplu postarinu 900 din , kada sam ga pozvao i proverim zato nije preuzeo paket , kao na putu je pozvace me za 2 sata , medjutim niti zove niti odgovara na poruke , ne preporucujem nikakavu saradnju ukoliko ne zelite da prodjete kao ja i ovaj clan koji mu je dao istu negativnu zbog nepreuzimanja posiljke , jako neozbiljno i izbegavati ga u sirokom luku . .. !

Uređenje kuće > Dekoracija za praznike i proslave

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket nije preuzet iako je bio dva dana na dostavi, tako da plaćam duplu postarinu. Problem sa kurirom mozda i jeste opravdan ali ne i obećanje da će doći i lično uzeti projektor i nadokanditi štetu poštarine koju ja moram da platim ili otići u magacin da preuzme paket koji mu navodno treba. Poslato je preko Bexa tako da ako nije uspeo da se nadje sa kurirom, mogao je da mu kaže da ostavi posiljku u paket shop.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.