Milivoje

Zrenjanin

Član od: 16.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dvogledi, durbini i teleskopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa prodavcem Musić Milivojem, čuo sam se i porukama ali i telefonom. Kaže, slomljen nosač za traku - to nije slagao, ali je sve ostalo 100 % ispravno. Stariji čovjek - da povjerujem. Naručim, stigne mi krš od dvogleda, rasklapan, razdešen, premazan sa nekom lepljivom mašću, neispravan, kontaktiram prodavca . .. odbija povrat novca. Na You tube ću postaviti snimak sa dokazima. Žalosno, stariji čovjek !
Ruzno je reci ali covek laze sto se moze videti iz naseg dopisivanja.Sve sto me je pitao a i sve sto sam znao o dvogledu sam mu rekao i imao je a i video je slike.Na moje veliko iznenađenje covek zove i kaze da mu dvogled neodgovara i da je razdesen sto i neznam sta znaci i da mi ga vraca i da platim postarinu i da mu vratim pare. sto se remeti sa zdravim razumumom.Neznam sta je cackao oko dvogleda i dali je nesto iz njega izvadio i sasvim normalno necu da rizikujem.Iz naseg dopisivanja lepo se vidi da je nesto majstorisao a sad jos okrivljuje mene.Nerazumem sta je ocekivao kad sam mu sve tacno rekao i treba da ga je sramota za sve
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.