Miljan Petkovic

Zaječar

Član od: 02.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ovog clana kupio sam laptop koji mi je on licno ponudio sa neispravnom maticnom plocom i panelom za paljenje bez harda i punjaca . U ponudi je naveo da je sve ostalo ispravno i kompletno. Kada mi je poslao laptop poslao je sa delovima u kesi sa tastaturom koja je neispravna i nedostajao je kabal od optike . Normalno obavestio sam ga o tome i njegov odgovor je da je cudo da kabal nije tu u kesi a sto se tastature tice da samo jedno slovo nije u redu i da sam ja to trebao da vidim na slici . Da stvar bude jos gora receno mi je da NISAM TREBAO DA OCEKUJEM NISTA BOLJE ZA NOVAC KOJI SAM DAO. Dakle krajnji bezobrazluk i drskost od strane ovog clana. Ponudio sam mu da vratim to sto mi je poslao i dobio odgovor da bi on to prihvatio ali posto nije slikao boji se da cu mu zameniti panel i poslati DRUGI UMESTO NJEGOVOG ISPRAVNOG. Jos stotinu stvari koje je izneo u komunikaciji sa njim u pokusaju da lazima opravda sebe a kasnije iz teksta se jasno vidi da je znao da kabal nije imao i da tastatura nije ispravna on umesto da pronadje nekakvo resenje problema on vredja . Negativna ocena kojom sam mu zapretio smatra da mu nece naneti stetu . Dakle debelo razmislite dali treba saradjivati sa ovim clanom koji radi sitne zarade u stanju je da vam uporno nudi svoju neispravnu robu a na pokusaj da resite problem vredja vas .
Vrlo lak odgovor: kupio za 4500 neispravan laptop (posto je clan nezadovoljan nudjeno mu je da mu vratim novac ili da mu vratim 3700 a da kupi plocu posto je hteo ili sve ili plocu za 800)....dobio je delove koji vrede tacnije panel 17.3 model G72,i sve ostalo sto ide u laptopu vise nego sto je platio (a sto je jedna zabica neispravna na tastaturi i sto nema tog fleta trazio sam coveku ziro racun da uplatim novac).....ni to nece .....e sada vi presudite NEZADOVOLJAN A NECE NAZAD DA POSALJE SVE SA OTKUPOM I DA MU VRATIM PARE :D KAKO TO....jako interesantno.....a negativna ocena....boze moj dobio sam je za prodaju NAVEDENO NEISPRAVNOG LAPTOPA SA SLIKAMA....toliko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.