Miljan ---TECH---BG/KŠ

Kruševac

Član od: 01.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa i komunikaciji navedeno da je bazen u super i "predobrom" stanju, da je star 2 godine i bez ostecenja. Na bazenu je zardjala konstrukcija, crevo od pumpe je lepljeno jer je polomljeno, deo u koji ide konstrukcija je popucao na par mesta, i sto je najgore bazen curi na vise mesta, i to na mestima gde je bio presavijen. Kontaktirala sam prodavca i receno mi je ako hocu mogu da ga vratim, medjutim konstrukcija i crevo nisu nesto sto uticu i zadrzala sam bazen, posle 3 dana kada sam imala vremena namontirala sam bazen i pocela da ga punim, voda je pocela da ciri na vise mesta, to je ono preko cega se ne moze preci. Bazen je placen 30000din. sto super cena za bazen u dobrom stanju ali previse za busan bazen. Kontaktirala sam suprugu prodavca koja mi je rekla da je garancija 2 dana i da je istekla, da bazen nigde ne curi i da se kod mene probusio, poslala sam slike i snimke ali me je blokirala.
Da li si realna?? Da li si mi dala stvarno negativnu ocenu, dobika si extra bazen za 30.000 koji kosta 75000 i ovakva ocena? Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.