Miljan Todorovic

Pirot

Član od: 01.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Aparat koji je stigao na adresu NE RADI. U opisu oglasa je pisalo da je aparat perfektan, ociscen, da sve radi kako treba. Kada je aparat stigao na adresu nije hteo da napravi kafu. Nakon par video call-ova sa prodavcem ustanovili smo da aparat ne radi. Reci prodavca su bile iskljucivo usmerena ka "ma samo malo treba da se ocisti i radice". Na moje pitanje kada ste poslednji put probali aparat - odgovor je bio pre 6 meseci. Na moje pitanje kako ne proverite aparat pre nego sto posaljete kupcu - nije imao odgovor. Nakon odlaska kod kafe-aparat-majstora ustanovljeno je da je kvar 80eu (crkao grejac bojlera), prodavac nije hteo da nadomesti kvar, nego samo 20eu za ciscenje. Srecna kupovina kod Miljana.
Moram da odgovorim video sam svasta u zivotu ali ovako nesto jos nisam. Jeste da me je zvao kupac i da je imao problema sa aparatom. Mada uredjaj na video linku je radio odnosno grejao je vodu i mogao je da pravi penu ili caj, sve ostalo su lazi... Zasto? Zato sto mi je nakon tri dana slao poruke da je aparat u kvaru i da mu navodno ne radi pumpa,grejac, bojler elektro ventil itd...Nije imao hrabrosti da me pozove zato sto laze,,,Zao mi je svakog centa koji sam mu dao. U buduce ko ovo cita molio bih da me ovakvi kupci zaobidju...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.