Miljan

Beograd

Član od: 30.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne ume da pokupi bilo sta valja jaja kao nije stigao zbog selidbe ovo ono kaze u posti ce da bude sutradan, i ako ne posalje novac da ga lose ocenim i prijavim? Druze nadam se da svi vide ovu poruku i da niko nista ne kupi od tebe posto si pogan prodajes se za 1800 nadam se da si se preselio.
Nisam lagao ,selio sam se, paket nisam uspeo da podignem zato sto nisam mogao bez licne karte da ga podignem , trebao sam da idem kod upravnika poste i da se cimam. Zasluzujem negativnu ocenu nisam ispao korektan,ali imao sam novac da vam posaljem za postarinu,medjutim vi ste mene krenuli da vredjate i upucivali ste mi uznemiravajuce poruke. U zdravlje da nosis duks koji sam ti poslao ,ne znam sta bih ti rekao uzivaj.

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije primio paket! Oprez
Mene su zvali u 9 ujutru iz poste kada su dosli na kucnu adresu , ja sam spavao i nisam cuo telefon , sutradan sam otisao u postu gde je ostavljen paket u nameri da ga podignem naravno , medjutim na salteru u posti su mi rekli da nije moguce da podignem paket bez licne karte , ako ste platili nesto i imate neku stetu javite mi se,da se dogovorimo oko slanja novca .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.