Miljan

Paraćin

Član od: 21.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam neispravan procesor, odose 5000din. Dao sam predlog da mi se vrati pola novca prodavac ne zeli ni da cuje, uporno tvrdi da je poslao ispravan procesor i to je to, nikakav dogovor. Ne rado dajem negativne ali sad imam 5000 razloga za to.
Nepravedno dodeljena negativna ocena. Ja razumem da KP administratori nisu detektivi,ali ono što mogu je da pogledaju oglas koji je postavljen i poruke između korisnika. Ovom kupcu je prodat potpuno ispravan procesor Core I3-4160 za 4700 din. Na stranu to što se kupac cenjkao kao na pijaci da mu spustim cenu za 300 din. Izašao sam mu u susret. Podigao je paket,uredno platio...Ja sam podigao novac i ocenio ga pozitivno. Od njega ni traga ni glasa. Ni poziv ,ni poruka, ni ništa... Ovaj momak mi je tek posle nedelju dana pustio poruku kako mu ne radi i kako hoće novac nazad pod pretnjom negativne ocene. Bez ikakvog objašnjenja. prilično sumnjivo. Pitao sam ga na kojoj ploči je probao. Navodno je probao na 3 ploče i neće ni na jednoj. Pazi boga ti..ne na jednoj nego na 3 i to bez ikakvih dokaza i snimka Kad je video da mu ne ide iznuđivanje i ucena, tražio mi je pola novca nazad. U ovakvim situacijama mu apsolutno niko ne bi izašao u susret,posle tog vremena. Ukoliko je bio stvarno neki problem,mogao je da pozove odmah ili da pusti poruku. Hteo sam da mu izađem u susret i da mi pošalje nazad procesor,da uporedim sa serijskim brojem koji je poslat i da mu dostavim video snimak sa pločom na kojoj je radio procesor zadnje dve godine. Pitao sam ga da mi pusti na viber i njegov video snimak sa njegovom pločom i mojim procesorom da vidimo kako radi i šta se dešava. Nije odgovorio na to,nije hteo da pusti snimak. Dakle momak nešto krije. Dve solucije samo postoje: Ili ga je spržio nestručnim rukovanjem/montažom ili je probao da me prevari,uvali neki neispravan procesor i izmuze novac nazad. Bravo druže neka ti je na čast ova ocena. Meni je savest čista..A tebi ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.