Miljan

Beograd

Član od: 16.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite se ovog tipa. glumi postenog preprodavca. Porucio sam kod njega civije za gitaru. U oglasu je napisao kao novo nekoristeno. Kad sam ga pitao jesu li bas kao nove rekao je da su pre tri dana skinute sa nove gitare. Dogovorili smo cenu i kad sam dobio civije poslao mi potpuno stare civije. izgrebane, ima im sigurno 20 godina od kojih je jedna bila rasklopljena i neispravna. Kad sam mu reklamirao poceo je da se ljuti. ali je pristao da mu vratim robu. Poslao sam mu robu nazad i platio sam postarinu za povracaj jer je rekao da on nece platiti. Odmah potom je blokirao moje poruke na Kp. Poslao sam mu slikovnu poruku na viber sa slikom potvrde o posiljci koju je pregledao i odmah je blokirao i viber komunikaciju. Posle nekoliko dana proverio sam u posti posiljku. rekli su mi da je ostavljena ceduljica pa da ode u pistu i podigne posiljku jer ga nisu mogli naci na adresi. Odmah sam ga nazvao sa drugog broja pitao ga hoce li da preuzme pisiljku rekao je da nije nista dobio. Rekao sam mu da mu je ostavljena ceduljica i da treba da ode u postu i podigne. Rekao je da ce otici u postu da trazi. Sedam dana je roba bila u posti.7. septembra poslao i danas 15. septembra meni se vratila roba. Dva puta me je prevario, prvi put za neispravnu robu a drugi put mi rekao da vratim robu a posle nije hteo da preuzme jer nije moguce da postar nemoze da ga pronadje ako je data prava adresa.
Lik laze da ne kazem kao sta civije koje su kao nove i potpuno ispravne sam mu spustio sa 1000 na 700din ne dao bog da sa ovakvim pacijentima poslujem vise,ako vam neko postavi vise od 25-30 pitanja za civije od 700din nemojte mu slati jer nije cist sigurno !!!

Muzika i instrumenti > Gitarska pojačala i kabineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Samo se pripazite ovog clana, mislim decko je skroz ok ali radi za nekoga ko i nije bas da govori istinu. Dakle komunikacija je protekla u najboljem redu, otisao sam i probao pojacalo, svidelo mi se dao sam dogovorenu naknadu i uzeo sam ga. Problemi nastaju kad sam dosao kuci. Pojacalo nije davalo ni pribliznu snagu koju sam ocekivao. Otisao sam do majstora i otkrio da je veoma aljkavo i sa puno neznanja, prelemljena cela ploca i da je ostecen izlazni trafo. Tako da pojacalo koje bi trebalo da bude veoma glasno za svojih 60w, zvuci kao neko pilence od 5w. Prodavac je naravno rekao standardnu pricu da ga ne zanimaju naknadne price i da sam ga kupio u vidjenom stanju. Slazem se, kupio sam ga u vidjenom stanju jer sam verovao prodavcu na rec da je sa pojacalom sve u redu. Da sam ispao naivan, jesam. Najmanje sto mogu da uradim je da upozorim kupce na ovog clana.
Ja nemam veze s ovom pricom samo sam spojio dva coveka i nadrljao,decko je dosao s bratom po pojacalo svirao rekao da je perfektno otisao zadovoljan sve super i ja sam svirao to pojacalo i radi izvrsno . Posle jednog dana zove i kaze da je isao kod majstora da rastavlja sta vec i nije zadovoljan necim.nit je meni dao novac da mogu da mu vratim nit imam veze s ovom celom pricom.ja sam posten uvek bio i bicu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.