Miljko

Aranđelovac

Član od: 05.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija i dogovor u redu, ali slusalice koje sam narucio stigle su pokvarene, pojacane do kraja cuju se kao druge koje sam narucio pojacane do pola
Korisnik je od mene porucio slusalice. Slusalice su pre slanja testirane na iPhonu Xr. radile normalno. Slusalice su iz higijenskih razloga ociscene, upakovane i istog dana poslate. Po prispecu posiljke clan me je obavestio da planira iste slusalice koristiti na iPhonu 13. Na internetu sam uspeo pronaci da slusalcie sa Xr iako imaju isti ulaz kao i slusalice za iPhone 13 nisu hardverski iste, te nece raditi u potpunosti, te sam iz tog razloga u opisu jasno napisao modele na koje slusalcie mogu da se koriste bez problema, njegovog modela nije bilo na listi podrzanih. Odbio je povracaj novca uz komentar da mu trebaju ispravne slucalice, a ne novac. Mislim da pored 423 pozitivne ocene i preko 7 godina iskustva negativna ocena novopecenog clana sa 0 ocena ne utice na moju reputaciju i pouzdanost.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je neispravnu graficku kartice, ne preporucujem saradnju sa ovim clanom ! !! ! Kada sam ga zvao iskljucio je telefon. .! !!
Gospodju sam lepo pre slanja lepo pitao da li zeli fotografije graficke kartice dok ona radi, ona je na to odgovoroila da joj ne treba. Ja sam se slozio, i poslao joj karticu. Posedujem fotografije i video zapis graficke kartice, na kojem se vidi da on savrseno normalno radi. To sad sto ona ili ne zna da je namesti ili ju je PostExpres prilikom transporta ostetio to nije vec moja stvar. Priznajem da me je zvala par puta, ali nisam bio u mogucnosti da joj uzvratim poziv, vec sam joj odgovorio SMS-om, njen odgovor nisam jos dobio. Posto sam ja lepo naglasio u oglasu da na polovne stvari garanciju ne dajem, ne vidim u cemu je sad problem. Mislim da bi stvarno trebalo izbegavati saradnju sa gospodjom Zaklinom, jer zena ne zna sta hoce i kada hoce. Sto se ove negativne ocene tice, nije me briga, svi koji su saradjivali sa mnom imaju pozitivno iskustvo, tako da ova ocena ne remeti nista. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.