milka

Kruševac

Član od: 22.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Vodosnabdevanje i navodnjavanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bežite od njega Stavio da prodaje pumpu za vodu grundfos. Zvso sam, dogovorili se da mi je pošalje još pre 7 dana, poslao mu adresu. Ništa ne stiže, on se javio na poruke i rekao da je poslao, pa da će videti u pošti šta se dešava. Nskon toga se ne javlja, ne odgovara na poruke. Očigledno pridaje maglu i stvari koje nema. Molim da ga iz KP sankcionišu, jer po ocenama vidim da mu to nije prvi put.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu delove po dogovoru i nije hteo da preuzme paket, niti da se javi na telefon. .. .NIKAKVA SARADNJA SA OVIM COVEKOM. .. .

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite se cele njegove porodice! Prodao mi je plocu sa pogresnim procesorom i memorijom ! Kasnije se vadio kako mu je to drugar promenio pa me lagao nedelju dana da ve mi doneti. Onda mu je telefon upao u wc-solju i ostale lazi. Da bi me na kraju svuda blokirao. Prodaje stvari koje nema i vidi se da mu je to osnovna delatnost. Molim kp da sankcionise ovog clana! !!
Koliko se ja sećam poslao sam ti odgovarajući procesor po ocu i preuzeo si ga . Stari nisi vratio . Nisi dao ni 1000 dinara što si mi ostao dužan tako da memoriju nećeš dobiti dok mi ne das pare . Neznam samo kako i čime sam te prevario koliko se ja sećam dao sam ti na poklon napajanje i kablove zašto bih to radio ako sam hteo da te prevarim. Ružno je što mi spominjes porodicu ali dobro to je odraz kulture . Sve što stoji na mojim oglasima je lično moje i sve je dostupno tako da ti priča ne pije vodu . Nežnim ko se služi prevarama ? Koliko vidim ti imaš više profila ovde na KP ja nemam. Donesi pare i one delove što trebaš da mi vratiš i dobićeš memoriju.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je poslao neispravan swich od 16 portova gigabitni, kad sam mu javio da ne valja, poslao mi je drugi od 8 portova 10/100 kad sam ga pozvao kaže ima još jedan pa će da ga postavi na oglase za 15 tak minuta da pogledam i od tad mi je blokirao komunikaciju i telefonom i putem KP sajta, BEŽITE OD OVOG ŠTO DALJE. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.