Milorad Gligoric

Sremska Mitrovica

Član od: 25.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je krajnje neodgovoran a verovatno i lažov. 3 dana mu je trebalo da pošalje predmet a od toga je zatim prošlo 10 a paketa i dalje nema. Kada sam ga kontaktirao pravi se lud te kaze kako je vec poslao sve ali niko nije preuzeo pa je vraceno a covek izmesao poslao nekom desetom. Krajnje žalosno. Najbolje preskočiti ovog prodavca. .
Tebi je sve objasnjeno zasto je i kako doslo do zabunene. Nisi se javio uopste, nego tek danas. Za vredjanje na sajtu i davanje laznih informacija sledi privatna tuzba. Pozdrav.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije ozbiljan, a ni iskren. Narucio sam od njega ovaj telefon istog dana kada je postavio oglas. Jos cekam telefon (nece ni stici). Na oglase je postavio broj na koji nije dostupan danima. Ne odgovara na poruke. Sve kritike za ovog prodavca.
Telefon je stigao koliko ja znam. Ne mozes da napises nesto a da nije tako. Jedino sto nisi dobio jeste maskica zastitna,koju ja i dalje imam ali je zbog nesporazuma ostala van posiljke jer nisam ja slao telefon taj dan. Mozes da das negativnu kritiku svakako ali nemoj da dajes lazne informacije. A kao drugo broj je promenjen na sajtu. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.